tirsdag 9. februar 2010

Fra Københavnturen!

Vi spiste lunsj på hotellet, å så godt det var! Ikke bare maten, men at vi fikk det servert, stille og rolig, uten barneprat(ikke at ikke det er deilig, men av og til er det digg å kunne fullføre en helt setning uten å blir avbrudt fordi man har blitt oversett for lenge-ca ti sekunder...)


Utenfor var det snøstorm, iallefall kalte danskene det. Vi nordmenn ville nok kalt det"ett og annet snøfnugg"og dermed husket lue og vanter, men her parkerte alle bilene sine og gikk kun ut hvis det var livsnødvendig. Der var tydlig da vi kom på restauranten vi skulle spise middag på, Kong Hans Kælder(en av Danmarks beste og mest kjente restauranter, Michelin★ og hele pakka. Dyrt, men absolutt verdt mat opplevelsen). Da vi kom, klokken 20.30 var det nemlig helt tomt! Alle gjestene, og det hadde vært fullbooket, hadde meldt avbud! Så vi satt der og spiste helt alene!! 


På vei hjem, nest nederste bilde, kan man se at jeg nok ikke skulle ha prøvd de nye skoene akkurat den dagen. Uansett hvor snøvant man er, så er kanskje ikke 14 cm med hæl det enkleste eller det mest elegante å snuble rundt i!


Nederst, noen av de andre tingene jeg fikk rasket med meg. Verdens beste duftlys fra Diptyque(Figuer), all time favorit bodylotion fra R.E.N, og til sist verdens beste hårprodukt hvis man ikke syns det er dritkult med masse styling produkter i håret. Du tar en liten dæsj i vått hår, og... VIPS! NEI til elektrisk hår og tupper på ville veier, JA til hår som ligger dit du selv vil og forever good hairdays. Fra Bumle&Bumble.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar