fredag 26. februar 2010

My Do(s)

Mitt hode - (H)år etter(H)år... Hohoho!
Jeg har lenge tenke at jeg skulle lage en slags kompilasjon av hvordan jeg har forandret håret mitt de siste årene, så HERE GOES! Vær advart - det kan være smertefullt å se på! 
Starter fra FØR til NÅ


7 kommentarer:

 1. Synes du kler lang blondt hår best :) selv om du er stilig nå også da!
  Men et annet spørsmål; røyker du?

  SvarSlett
 2. Må bare få si; du er helt stunning i korte hairdo's! Men for all del - alt kler den smukke, så det funker absolutt med lange, blonde(!!) lokker også:):) Det er vel bare å innse at du er den fødte blondine, og at det passer deg best. Selv er jeg helt mørkt, men har også lekt med lysere fargetoner - uten at det var spesielt vellykket, hihi:) Rart det der, men det viser seg virkelig når man går igjennom gamle bilder i ettertid. Note to self Turid: never go blonde again:) MEN, det bildemontasjen din viser mer enn noe annet er nettopp det at FORANDRING FRYDER! Lønner seg å være litt vågal, det virker som et friskt pust både for en selv og omgivelsene. Du er nydelig, jente! Nyt helgen til det fulle. Klem på klem på klem.

  SvarSlett
 3. Takk ☺
  For å svare på spøsmålet om røyking.. Jeg er av det slaget som kan røyke en røyk eller femten på en fest og så ikke ta en røyk på tre måneder. Så en festrøyker kan jeg vel si at jeg er. Før jeg ble gravid røyket jeg vel stort sett hver dag, men når jeg ble gravid stoppet jeg og etter at Vida ble født tok det lang tid før jeg tok min første røyk. Samme med Noah.

  Jeg holder på å spare til langt hår igjen, iallefall en slags mellomlengde. Men jeg prøver å ha det litt gøy med det i mens! Kristian syns IKKE jeg skal spare, han syns jeg er finest med det korte...
  På et tidspunkt hadde jeg kullsort hår, og det mist på vinteren mens jeg var sånn gjennomsiktig hvit. Så ut som en satanist. Så der har jeg min note to self!
  God helg til dere begge!
  Klem fra Madde

  SvarSlett
 4. du er rigtig flot! der er mange frisurer der passer til dig, det skal du bare være glad for(;
  Jeg syntes du er rigtig flot på det billede med det brune lange hår, hvor du har en grøn t-shirt på, med hvide striber.

  SvarSlett
 5. du er virkelig også pæn med langt blondt hår(;

  SvarSlett
 6. Takk for det :) Men jeg SKAL altså ha lengde på det igjen, iallefall til skuldrene!

  SvarSlett
 7. så et bilde av det under et VM/EM der du hadde kort lyst hår, husker jeg synes det var utrlig tøff frisyre, husker du hvordan frisyre det var ?

  SvarSlett