mandag 15. februar 2010

En lykkelig gjenforening skal det bli!

Imorgen kommer våre aller beste venner og"reservebesteforeldre"til Vida hele veien fra Pamplona med vår BIL!!! Å herremin, som jeg gleder meg... Til å se Ana Og Jose Miguel og Asier igjen, og ikke minst vår kjære Range Rover. Vi har vært utrolig heldige å få lease to Mercedeser siden vi kom hit i juli(for ca en tier i måneden), men den ene er så liten(A Klasse)at Kristian så vidt får plass til føttene sine, og da må han la treningsbagen hjemme-lite poeng idet, og den andre(C Klasse Stasjonsvogn)er... vel, bare håpløs. Når det aller første snøfnugget falt, så begynte den å spinne omtrent før vi fikk satt nøkkelen i tenninga. Teit!
Men altså, klager ikke!
Bildet er forresten tatt utenfor huset vårt der vi bodde i Pamplona tre år(som vi nå forresten har klart å få solgt!! Jippi!)

28 kommentarer:

 1. Åhhh så glad for å høre dere har fått solgt huset!!! Og den bilen der er jo bare rååååå!!!
  Savner deg vennen!KLEM

  SvarSlett
 2. Hei hei.
  Range Rover er min drømmebil nr 1. Den er drit Kul og tøff. Store biler er mye tøffere enn de små sportsbilene synes jeg. Kos dere masse med den, og kjør pent!
  Er det mye snø i Danmark nå eller?
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 3. Det går rykter om at barna dine ikke kjenner sin egen mormor. Har du en kommentar til det?

  SvarSlett
 4. Det går rykter om at folk som legger igjen kommentarer anonymt på nettet, sliter med store komplekser selv og føler seg bedre ved å rakke ned på andre. Triste greier!
  Til deg Madeleine: sagt det før og sier det igjen - jeg simpelthen ELSKER bloggen din!!! Überkul dame med en helt RÅ(!!)stil. Keep up the good work :) Klemmer sendes din veg!

  SvarSlett
 5. Til Turid. Oppfatter din kommentar som et personangrep. Du mener visst at spørsmålet ikke er relevant? Men at man skal "ha komplekser" om man kommenterer anonymt stiller jeg meg undrende til. Kunne du utdype det (om ikke annet).

  SvarSlett
 6. Anonym; Jeg utdyper gjerne. For det første: hvorfor stiller du et personlig spørsmål, uten å skrive hvem du er? For det andre: hvilken agenda har du ved å stille et sånt spørsmål? Jeg oppfattet din kommentar som et klart forsøk på å angripe - litt rar arena å ta opp noe sånt, siden det slettes ikke oppfattes som bloggstoff!

  SvarSlett
 7. Turid: Unnskyld at jeg spør. Er du denne bloggen's vokter?? ;D ;D

  SvarSlett
 8. Kan du legge ut bilder av huset dere bor i nå? Kunne tenkt meg og sett din interiørstil siden du har så kl klesstil! Bra blogg, jeg leser den hver dag :)

  SvarSlett
 9. Hei Yvonne! Jeg er seriøst helt enig med deg, store, litt macho biler er MYE kulere! Og så ser jo vi små jenter ganske søte ut i en sp stor bil!! Haha! Er så ufattelig mye snø her, danskene er jo helt oppgitte. Har ikke vært så mye snø her siden... Æ, vet ikke. Global nedkjøling...

  SvarSlett
 10. Til"Anonym"... :)
  Ja, det stemmer. Men det er et valg jeg har tatt, og jeg har mine helt spesielle grunner til det. "Ryktene"du har"hørt", har sikkert gitt deg en idé om det også!
  De grunnene vil jeg ikke uttype på bloggen min, fordi jeg føler at det er en helt personlig sak.
  Men, jeg kan si såpass, at den avgjørelsen er MEGET gjennomtenkt og jeg er 110%sikker på at jeg har tatt det riktige valget ved å skjerme mine barn fra sin mormor. På akkurat samme måte som jeg vet at jeg tok det riktige valget da jeg selv tok avstand fra henne for mange år siden.
  Hilsen Madeleine

  SvarSlett
 11. Kjære Turid!
  Hvis det blir krig i verden, så vil jeg gjerne ha deg som første valg(hvis jeg får lov å velge lissom! Hehe!) :)
  Takk for hyggelige ord, det varmer!
  Klemmer sendes right back atcha!
  Madde

  SvarSlett
 12. Kjære Lisa!
  Jeg legger gjerne ut noe bilder av huset, iallefall kanskje noen detalj bilder av mine favoritt deler av huset.. Jeg har jo noen steder jeg er mer fornøyd med enn andre(F.eks min nye hylle i stua...Den er fin. Men jeg er ikke helt sikker på hvor godt jeg liker rotet på vaskerommet, men det går det simpelthen IKKE an å gjøre noe med!!)
  Bortsett fra det kan jeg nok si at vår(Min! Kristian har ikke hatt mye han skulle ha sagt! Men hvor mange menn har egentlig det?!!Hehe!)stil er ganske schizofren, en blandig av ALT. Men mye lyse farger.
  Klem M

  SvarSlett
 13. Da fikk vi bekreftet at ryktene er sanne. Må være veldig trist for barna dine dette. Men så sier ryktet også at barna dine heller ikke er blitt kjent med mormors familie. Og da er det vel grunn til å spørre om det egentlige motivet. Vi ser frem til en kommentar siden både du og din samboer jo i lengre tid har fremstått i diverse medier som "rollemodeller" og da spesielt din bedre halvdel. Er han enig i det valget du har tatt?

  SvarSlett
 14. At du fremstiller forholdet til moren din på en så brutal måte kun på spørsmål fra en anonym virker veldig navlebeskuende og egosentrisk.

  SvarSlett
 15. Det at min mor kommeneterer som anonym på bloggen min, hvor hun later som at det går rykter om henne er vel strengt tatt hakket mer navlebeskuende og egosentrisk...

  SvarSlett
 16. Angående det å være rollemodell(er), som Kristian jo er, så vil jeg påstå at det finnes ikke en bedre rollemodell enn en far(og en mor)som gjør alt han kan for å beskytte sine barn og som sørger for deres ve og vel...

  SvarSlett
 17. Tenkte på det da jeg leste bloggen i går at det var vel mor selv som utga seg som "anonym"...
  Spesielt....
  Stå på, vakring!

  Klem L

  SvarSlett
 18. WOW, her var de mye kommentarer!!!
  Flott at du tør å svare denne "anonyme" personen, Madeleine!!!!! Stå på!!!!
  Og jeg er også helt sikker på at dere begge har tatt det riktige valget, og det virker iallefall slik om denne "anonyme" personen viser seg å være personen det er snakk om...
  Vi foreldre gjør det vi må for å beskytte barna våre, og noenganger er ikke blod tykkere enn vann:-)
  Stor klem fra Dubai:)

  SvarSlett
 19. Takk for det Gro Anita ☺ Og igrunn får jeg vel bare si det er litt funny også, for jeg tror vel ikke jeg kommer til å ha så mange kommeneterer i et innlegg igjen! Haha!
  Kos deg i Dubai... Heldiggrisen!!
  Stor klem tilbake!

  SvarSlett
 20. Hei på deg! Det er nok ikke moren din som komenterer :-) Men du har ikke svart på spørsmål om samboeren din er enig i "valget" ditt. Tror vel neppe det :-)

  SvarSlett
 21. Ja, hei på deg ja!! Og, det er nok det ;-)
  Han er enig i mitt valg; det ligger litt i kommentaren"å beskytte sine barn og sørge for deres ve og vel". Bortsett fra det, så står Kristian bak meg hundre prosent i min avgjørelse, på samme måte som han ville støtte meg om jeg hadde valgt noe annet :)

  SvarSlett
 22. Christina & Kjersti19. februar 2010 kl. 21:39

  Buuuuu til "anonym" og heia til Maddis som har tatt et godt valg! Rødvinskyss fra Larsen og Bye i Skibyen!

  SvarSlett
 23. Champiskyss til to av verdens diggeste damer i Ski!!

  SvarSlett
 24. Ærlig talt så høres det ut som om Kristian er preget av dine valg og ikke sine egne :-) Håper da i alle fall at det er til dine barns «ve og vel».

  SvarSlett
 25. Heia vennen! Forstår godt at Kristian har savnet bilen....store mannen! Hekta selv jeg...det hadde blitt vanskelig å bytte til noe annet! Kjempe fin blogg du har....flink! Hvor tar du energien i fra`? Hilse de andre 3 og en god klem til deg.

  SvarSlett
 26. Takk :) Selv om det står helt stille for meg nå!! Klem tilbake! Natta!

  SvarSlett
 27. Monica til Are! God påske til dere alle 4;0)

  Puss & kram

  SvarSlett