lørdag 13. februar 2010

FINALLY!

Fy fader for en lang og kronglete vei det har vært, men endelig har jeg fått det som jeg ville... 
Jeg kjøpte jo et par Alexander Wang Hanne Zip Boots(har lagt ut et bilde av de tidligere på bloggen)på eBay, og betalte den utrolig nette sum av $280. Selgeren lovte på tro og ære at det var ekte saker, og at hun kunne vise til både autentisitetskort og orginal kvittering. Derfor tenkte jeg heller ikke over at de var så billige(orinal pris på net-a-porter.com var 680 pund...)
De kom i posten og var definitivt IKKE ekte. Tror aldri jeg har vært så sint før i hele mitt liv!!!! 
Så jeg åpnet en sak i eBay etter å ha forsøkt å komme til en enighet med selgeren(som nektet for at de var falske og mente jeg påsto de var falske fordi de var sendt fra Kina-det var jo også noe som kom brått på, da det sto at skoene"oppholdte"seg i England) Jeg gav henne sikkert fire eller fem muligheter til å gi pengene tilbake eller sende meg et par ekte sko, hvis ikke ville jeg kontakte eBay og så legge igjen verdens mest negative feedback.


Nå skal det også sies at jeg er blitt god på eBay!


Etter å ha åpnet saken på ebay, kom de SELVFØLGELIG til den konklusjonen at jeg skulle gis en full refusjon. Men så startet enda fler problemer, for jeg er nemlig opprinnelig registrert på eBay Spania, og alle mine mailer gikk vi den spanske siden, og kom aldri tilbake til de opprinnelige saksbehandlerne. Og samtidig åpner frk frekkhet en ny sak, og får den tilfalt seg(pga misforståelser)


Lang historie kort(ere), jeg har holdt på nå siden den 17 desember eller noe sånt, og fikk endelig vite igår at  jeg vant saken alikevell og fikk $320 refundert rett inn på eBay kontoen min!! Hallelujah!!


KARMA IN YOUR FACE BIIIIIATCH!


Men ikke tro at jeg har lært av den grunn... Sitter å surfer eBay akkurat nå jeg ☺

5 kommentarer:

 1. uff, da ville jeg også blitt sint! bra du fikk tilbake penger da :-D
  Men Er eBay helt trygt? Sånn å legge inn VISA kontonummeret via paypal? Aldri prøvd det før, men de har så mange fine ting der, som man ikke får kjøpt i Norge:)

  SvarSlett
 2. og har du jobbet som modell? :)

  SvarSlett
 3. Jeg kan si med 99,9% sikkerhet at eBay er et trygt sted å handle, hvis man tenker på at ingen skal få tak på kortopplysninger(hvis man bruker PayPal)Men du er jo selvsagt aldri helt sikker på at du mottar ekte vare, sånn som i mitt tilfelle. Men der har jo også eBay innført noe som heter Buyers Protection. Så man er anske godt sikret. Jeg vil iallfall anbefale det!!
  Jeg var modell et par ganger når jeg var 13-14 år eller noe sånt, og gikk visninger på Farmanstredet!! Hvis jeg fikk penger for det så vvar det kanskje et par hundre kroner! Teller det?!! Hahaha! ☺

  SvarSlett
 4. Ja ok :) Hehe alt teller:D :p

  SvarSlett