tirsdag 5. januar 2010

Snøkaos!

Her i Danmark er man ikke forberedt på at det skal falle 1 meter snø på 15 minutter. Det føltes som om det var det som skjedde idag. Jeg dro for å hente Christine for å dra å trene klokken 13, var fremme klokken 14.05(jeg pleier å bruke ca 10 minutter hjemmefra)... Så da var det litt SJOV at jeg møtte henne på vei ut idet jeg svingte inn på parkeringsplassen.


Så sto jeg igjen i kø for å komme meg hjem og rakk akkurat å komme meg til barnehagen for å hente Vida. Stakkars, hun var den siste igjen. BAD MOMMY....


Med to barn i baksetet satte jeg bilen fast. I oppkjørselen. La meg kalle det for Karma. Jeg har nemlig vært den eneste i hele gaten vår som ikke har måkt, og det fikk jeg igjen for nå. 


Men kløktige Madde finner vei! Gynging fra første gir til revers, frem og tilbake, mens jeg prøver å ta fart med ryggen, vi kommer oss frem. Vidas uling hjalp sikkert også på tyngdekraften eller noe. Så nå sitter jeg igjen og lurer på hvorfor jeg ikke bare satte de fra meg inne?!! Frosbitt... Snøblind... Neglsprekk. Det har jeg forøvrig alltid lurt på, heter det egentlig neglsprekk? Eller neglsprett???


Imorgen tror jeg iallefall det er kjørt og jeg må ut å måke. Så får jeg krype til korset og låne snømåken til naboen. Karma is bitch!


5 kommentarer:

 1. Yo Sexy Mama!:):) Keep up the good work - ingen sak å være alene med ansvaret en stund virker det som. Nå ser jeg på andre omgang mellom Norge - Sverige, og da kom jeg til å tenke på deg og bloggen din. Måtte legge igjen hilsen :) Klemmer i fleng!
  ps: det heter neglsprett - ikke spør meg hvorfor..

  SvarSlett
 2. Neglsprett. Fiskesprett. Hopp og sprett! Det skal jeg gjøre nå, hoppe og sprette ut for å måke...
  Takker for hilsner!
  Klem

  SvarSlett
 3. Ja naboene har sikkert rista på hue mange ganger og sagt, der ikke bor de NORDMÆND.
  For du skjønner i Danmark er de super nøye med å rydde FORTORVET, for seriøst hvis en IDIOT syns det er veldig viktig å gå på deres FORTORV selvom han/hun kan se det ikke er smart og så faller og brekker en arm feks så kan han/hun søke erstatning fra dere fordi dere har ansvar for å rydde deres FORTORV. Ja, de danskene har mye merklige ting for seg altså. jeg skal heller ikke si at jeg var den flikeste til å rydde i de årene vi hadde hus i Danmark, men så kom det heller ikke så store mengder som dere har fått i år!Stå på sterke,gode mor!KLEM

  SvarSlett
 4. Litt neglsprett i fingra her ser jeg med alle de tatstefeiel!

  SvarSlett
 5. Ja, jeg kan nå fortså hvorfor det heter neglSPRETT... De spretter jo omtrent av fingrene i -8. Brrrr! Godt jeg har en kjærstemann som kan holde meg varn de neste dagene!

  SvarSlett