fredag 15. januar 2010

I GOT A JOB!!!


Yayyyy!! Jeg har forsåvidt visst det i noen dager nå, men fikk den endelige beskjeden igår. Jeg skal jobbe som kundekonsulent for Norge, hovedkontoret er her i Aalborg. Snakk om flaks! Var og traff mine nye norske kolleger igår kjempe koselige.
Det beste av alt er at jeg skal faktisk slå et arbeids slag etter fire år uten å gjøre noe som helst!! Altså, se bort ifra to unger og tre ganger flytting og alt det der. Er 100% lettere å ha en jobb her, litt mer struktur, Kristian er(som regel)ikke borte fire dager av gangen for å spille én kamp og det er ikke så viktig å få reise til Norge hver ferie. For våre venner og familie kan faktisk komme HIT også(uten å bruke like lang til på reisen som en som skal til BoraBora! Og tro meg, det tar lang tid!! Annen historie..)
Men altså, Weber, The Limousin of Grills! Jeg anser jo meg selv som litt av en grillmaster, og her i vårt hus er det for det meste jeg som tar ansvaret der. Kristian dekker på og gir gjestene vin og slikt, hahaha!
Tror det skal bli veldig spennende, nytt miljø, litt inntekt. Hurra for meg!!!!
Og i mellomtiden lager jeg mine andre planer, men som fortsatt er hemmli´


Ellers tar jeg med meg unga og stikker en tur til Norge, Norge-Sverige kamp i Spektrum på lørdag og bankett på Grand Hotell etter det. Det blir hygge.


Kristian skal fly ett eller annet for for jagerfly idag. Forsvaret fuller nemlig år eller noe sånt. Hans aller største drøm! Han har alltid trodd han har vært for lang(og at hvis han er for lang, så kan han nemlig ikke skyte seg ut hvis det skulle bli nødvendig, hahaha stakkars!)men ikke i dette flyet han skal fly idag. Bare håper han ikke spyr i maska... Kommer på tv2 og alt! 


God weekend!


Klem M

5 kommentarer:

 1. så hyggelig og få job da... og noe med norsk gjør jo bare tilgang for deg mye lettere :D

  good luck with it M.. hils vida 1000000 ganger fra stephanie
  hilsen Jacob Odland

  SvarSlett
 2. GRATULERER såååå mye, Madeleine:-) Det var hyggelige nyheter!!!
  Da blir det iallefall liv og røre på kontorene der;)
  KlemKlem:)

  SvarSlett
 3. Grattis, Madeleine :) Når går det på tv2? Det med flyet..

  SvarSlett
 4. Hei Maddeleine.
  Gratulerer så mye med jobb:-) Er begge barna i barnehage??
  Det dundra to jagerfly rett over Drøbak i dag, og det bråka skikkelig. Kanskje det var dem:-)

  Klem Yvonne

  SvarSlett
 5. Ha ha.. Fantastisk.. Har en mega Weber grill selv.. Nå vet jeg hvem jeg skal klage til ;)

  SvarSlett