lørdag 2. januar 2010

Første dag uten min kjære...

Vi kjørte han til flyplassen klokken ti, og det eneste Vida var opptatt av var at hun skulle vinke gjennom vinduet. Ikke så opptatt av at pappa skulle reise! På vei hjem fra flyplassen måtte jeg stoppe bilen og tørke tårene, litt patetisk :D
Så nå drar han til Sverige for å møte resten av landslaget, og så er det faktisk kamp allerede imorgen mot Slovakia klokken 13.00.
Innerst inn vet jeg hvor godt det skal være med litt tid for oss selv, og jeg vet jeg skal nyte det ikveld når barna er i seng og jeg kan sitte p se på"The Hills"uten noen kommentarer. "Herregud, gidder du se på det der????!!?"


Er så kult dette bildet, ser ikke så godt ut, men det er kult alikkavæl!

9 kommentarer:

 1. hei.
  Det er ikke tv kamp i dag?
  Når starter alvoret for fullt?
  Digger å se det meste av sport på tv, spesielt fotball, håndball og skisport:-)
  Klem

  SvarSlett
 2. Joda, idag er det kamp! Norge-Slovakia klokken 13.00 på Tv2 Zebra. Du får heie for meg, jeg har ikke den kanalen her i Danmark...*hmfr*

  SvarSlett
 3. Grrr jeg har ikke den kanalen jeg heller!!!!
  Kanskje jeg får dra en tur til mamma.
  Heia Norge.

  SvarSlett
 4. Det går så bra så :-D Hehe, men når er det selve EM starter? Det er vel bare oppkjøringskamper i den cupen i sverige nå? :)

  Og en ting til; Vida er et så nydelig navn! Men man uttaler det ANNERLEDES enn Ida, bortsett fra den V'en? Aldri tenkt at det uttales likt som Ida, eller Vidar minus r :p

  SvarSlett
 5. EM starter den 19 januar. Mot Kroatia! Aiaiaiaiiiiii!! De spiller oppkjøringskamper nå i Sverige og så kommer de hit til Aalborg på onsdag å skal spille mot Tjekkia, Slovenia og Danmark.
  Vida uttales som det gjør på spansk, Viiiiiiida, med laaangt trykk på i-en. Altså ikke som (V)ida(R) :-) Men når Vida er litt umedgjørlig, kaller vi henne uansett for Vidar!

  SvarSlett
 6. Haha, kjempefint navn :) Regnet med at det utaltes sånn som du beskriver :) Hvordan er det språket hennes egentlig? Hun snakker vel spansk, dansk og norsk, men hva snakker hun mest? :p litt blanding kanskje.,

  SvarSlett
 7. Når det først var snakk om navn: hvilke navn vurderte dere til Vida og Noah? :)

  SvarSlett
 8. Det navnet vi bestemte oss for først til Vida var Mathea! Men da vi forsøkte å forklare det til spanjolene så fikk vi alltid høre"Ååååå, som en feminin Mateo?!" Og så lo de. Høyt! Frekt, I KNOW!!(Og det må legges til av en av de mest forhatte håndballspillerene i Spania heter Mateo)Så siden vi da skulle bo de neste tre årene i Spania, så droppet vi det! Men hvis det en gang kommer en atpåklatt så han hun godt hete Mathea :) Noah ble Noah etter vurdering av Casper og Julian blandt annet!
  Klem

  SvarSlett
 9. Dere har god smak :o) Gleder meg til EM starter! :)

  SvarSlett