onsdag 24. mars 2010

Så er ferien endelig i boks!

Og turen går til englenes by, kjærstepar kun!! Herregud som jeg gleder meg!

9 kommentarer:

  1. Fuck you ..... AND FUCK YOU :-D .. Jaloux? mig? haha. Joke!!! :-)
    Go tur honey... Ps. I'm not jealous..

    SvarSlett
  2. grattis, deilig by! Det blir en helt topp ferie. Hvor lenge blir dere?

    SvarSlett
  3. Knis! Jeg hadde vært sjalu selv jeg :) Vi skal være borte i 8 dager til sammen!

    SvarSlett
  4. Så gøy! :D Driver og ser på USA-tur selv, men ser mer på Florida/Miami, honeymoon :D Men fy som jeg har lyst til å dra til Hollywood også, så du får avlegge rapport ;) Kjipt at det er såpass stort at en ikke kan få med seg både øst og vest..! Men da må man jo ta flere turer da :D

    SvarSlett
  5. Hei dette høres helt topp ut. Skal dere reise med barna eller har de fått barnevakt?

    SvarSlett
  6. Kristians søster skal til Miami i sommer, det høres bare fett ut det også! Min største drøm, bortsatt fra å svømme med delfiner, er å ta en roadtrip gjennom USA-fra øst til vest, i en feeeet Cadillac :)
    Dette er 100% kjærste tur, så ingen barn! De skal være med familien, så de kommer nok til å kose seg glugg :)

    SvarSlett
  7. I'm going to Miami :D Ååå - der var turen til Miami bestilt :D 14 dagers honeymoon! Tror det blir bra :D Så får du si hvordan Hollywood er, så ska jeg si hvordan Miami er ;) HELT enig, roadtrip fra øst til vest er noe jeg også drømmer om!!! ;D Svømme med delfiner også forresten ;) Hehe..

    SvarSlett
  8. Heldiggris :) Du får hilse Horatio Caine hvis du ser han, si at jeg står parat til å steppe inn på teamet hvis det er behov!! Vi får utveksle reiserapporter etter sommeren :) JEg drømmer forresten også om en honeymoon! Hahaha!

    SvarSlett
  9. Føler meg ganske heldig ja!! :D Jeg skal så klart hilse når jeg ser han ;) Regner med at det ikke blir noe problem :D Og de trenger garantert litt reserver, så det blir han nok glad for å høre! ;) Ja, det er vel alle jenters drøm, og den drømmen kommer nok i oppfyllelse skal du se ;D

    SvarSlett