søndag 28. mars 2010

Kryss av i kalenderen!!

For den 27 april er det tid for nye episoder av The Hills og The City!!! Herregud, jeg får frysninger... Oh my gaaaa, gleder meg!

6 kommentarer:

 1. Jeg skal også se på det!!

  SvarSlett
 2. Hei Madeleine. Hvem identifiserer du deg mest med i the Hills?

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg identifiserer meg ikke igrunn med noen av jentene i The Hills :) De lever i en verden som er så langt vekk fra min. Her er er det ikke en brøkdel av den drama de har, det finnes ikke tanker om familieliv(bortsett fra en mer eller mindre til tider obsessed Heidi som plutselig skal ha en unge, jeg dør!). Bare som eksempler.
  Bortsett fra alt styret med Justin Bobby, må jeg jo si at jeg syns Audrina er den søteste av jentene i The Hills, den som virker mest ekte. Og jeg syns hun har den kuleste stilen av jentene :)
  Er det noen du identifiserer deg med?

  SvarSlett
 4. Ja takk for svar. Lauren er den mest ekte jenta i the Hills, Audrina virker så usikker. Men stakkars Heidi hun har nok noen problemer å stri med mener nå jeg :))Men hva gjelder Spencer Pratt så virker han ikke helt "god". Er du ikke enig? (med det siste)

  SvarSlett
 5. Spencer er seriøst helt på jordet, så det er jeg enig i ja! Men jeg syns ikke at det å være ekte og det å være usikker har noe med hverandre å gjøre. Jeg syns at det å være usikker, og å kunne vise det er mer et tegn på ektehet, selv om det nok ikke alltid føles så godt :)

  SvarSlett
 6. Ja selvfølgelig er det ingen motsetning det å være usikker og ekte. Audrina kan være begge deler. Men hva gjelder Lauren så oppfattes hun som ærlig og ekte selvom hun selvsagt også kan være usikker. God Påske!

  SvarSlett