fredag 12. mars 2010

Sminke Shopping

Jeg var på Matas og handlet stor innkjøp her om dagen, det er en slags Vita butikk, men de har all mulig sminke og nå har de også fått Smashbox! Yay! Det har jeg ikke funnet noe sted siden Sephora i Spania.
Den lipglossen er bare en av mine favoritter, den skifter nemlig farge(angivelig etter humører! Litt sånn som en av de ringene vi hadde når vi var små!!!)Og den skifter mellom alle mulige forskjellige nyanser av rosa, og jeg liker rosa!
Dior sminke(iallefall øyenskygge)syns jeg er det beste, renner ikke, smelter ikke, langvarig og så legger den seg ALDRI i striper... Ja altså, i rynkene!!! Og jeg falt helt for denne med en mørk lilla farge, alle de andre fargene er bonus- er ikke ofte heg bruker HELE paljetten...

Sent from my BlackBerry® wireless device

2 kommentarer:

  1. Den øyenskyggen fikk jeg veldig lyst til å teste ut nå. ALLE jeg bruker har en tendens til å lage en ekstrastripe/et ekstralag (hvis du skjønner)
    Setter pris på tips! :D

    SvarSlett
  2. ...Og ALLE jeg har brukt tideligere holdt aldri ut et vorspiel!! Når det gjelder øyesminke, så syns jeg Dior er best :) Skriv og fortellfortell hvis du tester det da, og si hva du syns!
    Kos

    SvarSlett