torsdag 10. mai 2012

Vinn sko til en verdi av 1999 kr!!

Nå gjør jeg noe jeg aldri har gjort på bloggen før, nemlig lager en KONKURRANSE!!! 
Du kan nemlig snike til deg et par superfete Mizuno Løpesko som på bildet under(det er jentesko)!
Og det er ikke vanskelig, du skal bare skrive en hyggelig hilsen i kommentarfeltet. 
Jeg trekker en vinner mandag den 21 mai!
32 kommentarer:

 1. Åååå for noen lekre løpesko!
  Disse hadde vært herlige å løpe i nå når sommeren kommer :)
  Tusen takk for muligheten til å vinne.
  Klem fra Kristine

  SvarSlett
 2. Titter innom bloggen din jevnlig, og syns det alltid er like koselig! Jeg trener mye, og har kroniske skader, så kunne ikke la denne muligheten gå fra meg. Har i det siste brukt mye Mizuno, og er kjempefornøgd! Gøy med konkurranse!:)

  SvarSlett
 3. Wow, for noen lekre sko! Følger deg på Bloglovin og syns det er kjempekoselig å følge deg og din flotte familie i Danmark :) Krysser fingrene og håper at jeg vinner!! Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 4. Jeg begynner og nærme meg slutten av et laaangt svangerskapt, og gleder meg til å komme i gang med trening og løping igjen. En ekstra motivasjonsfaktor hadde definitivt vært å ha disse lekre skoene på beina:)Klikker meg innom bloggen din med jevne mellomrom - keep ut the good work:)

  SvarSlett
 5. Åhh, for noen lekkerbiter. Om de havner hos meg, ville jeg blitt veldig glad. Keep on the good work!

  SvarSlett
 6. Følger deg på bloglovin, å synes du skriver så bra! Hadde gjort seg med ett par nye løpesko til sommeren:)

  SvarSlett
 7. Hei!

  Koselig blogg du har. Følger den jevnlig :)
  Gøy med en konkurranse!!

  Klem ü

  SvarSlett
 8. Hei! :-)) Titter jevnlig innom bloggen din, men er en av de sløve når det kommer til å kommentere! Men nå henger jeg meg på! Gøy med konkurranse! -tommel opp! :-) Nye rosa løpesko vil jo også kanskje gi litt ekstra motivasjon til å løpe mer ute i sommer? Ellers har du en veldig fin blogg! Savner litt "fashion"... Som du hadde mer av før! -så gjerne litt mer av det! :-)

  SvarSlett
 9. Oj, trekning på bursdagen min. :)
  Jeg er flink til å lese blogger. Ikke så flink til å kommentere, men en gang må være den første. ;)

  SvarSlett
 10. Hei:) Følger bloggen din nesten daglig og syns det er veldig artig å lese det du skriver:) Er selv håndballspiller så det er morsomt å lese det du skriver om Kristian og håndballkarrieren hans:) Herlig med konkurranse å da:) Rosa joggesko har jeg drømt om leeeenge:) Mizuno sko er jo bare helt knall:) Fortsett å skrive som du gjør:) Og hestestoff er digg:)

  SvarSlett
 11. Så kjekt!!! :D
  Må også rose deg med at du har vært veldig flink å blogge i det siste, noe som er gøyt for oss som leser! :D Elsker humoren din!!!

  SvarSlett
 12. Kjempefin blogg:-) ønsker deg og din familie en flott vår og en fantastisk sommer:-) ps kule joggesko som jeg gjerne skulle vært den heldige eier av;-)

  SvarSlett
 13. Super lækker løbesko - passer til det danske forår.Flotte farver, lækker at se på - dejligt at være i. Hyg dig

  SvarSlett
 14. Seriøst? Min favorittsko jo! Har ikke hatt de siden jeg bodde i Singapore. Men det er seriøst tidenes beste løpesko, spesielt for de som har litt ekstra vekt på kroppen. Dette på grunn av de kraftige demperne bak. Hadde vært superdupert for meg å vunnet disse! By the way, digger bloggen din :)
  line.tomren@gmail.com

  SvarSlett
 15. Hei :)

  Titter innom bloggen din ofte og liiiker den! Blir glad hver gang jeg ser du har skrevet om hest! DK-hesteformidling er en kjempe god ide, skal spre ordet videre til hestefolket jeg kjenner :)
  Ellers ville et par nye joggesko vært gull, eksamensperiode= mye løping for å holde humøret oppe.
  Ha en herlig dag :D

  SvarSlett
 16. Hvilke lækre løbesko! De ville passe perfekt ned i min kuffert til sommer, hvor turen går til Malta!

  Elsker at læse din blog, den er simpelthen så hyggelig :-)

  SvarSlett
 17. Helene (helene-ka@hotmail.com)11. mai 2012 kl. 14:12

  Elsker å lese bloggen din, klikker meg stadig inn for å sjekke nye oppdateringer fra deg :)Den er super søt og hyggelig. Jeg har siklet på disse lenge, men som fattig student er det ting man ikke kan unne seg hele tiden, som for eksempel disse. Hadde vært perfekt å fått byttet ut de gamle og utslitte med noen nye stilige!

  SvarSlett
 18. Synes bloggen din er gøy å følge, bra blanding av bra innlegg om smått og stort:) Jeg var med og løp Råskinnet forrige helg ved Sognsvann som innebar løping med gjørme til brystet og løping i Sognsvann. Jeg prøvde å redde joggeskoene mine etterpå, med en runde i vaskemaskinen men jeg tror de har sett sine beste dager, så kunne sårt trengt et par nye til nye joggeturer i mark og skog:)

  SvarSlett
 19. Bloggen din den er så fin.
  Og du er så god som gir bort løpesko.
  Hver dag jeg tar en titt og ofte flirer litt,
  Du skriver veldig bra og da blir jeg så glad :)
  Nå krysser jeg fingrer og tær for at jeg den heldige er.
  :D
  Ha en fortreffelig helg og kos deg masse.

  SvarSlett
 20. Hei Madeleine:)
  Jeg har vært fast leser av bloggen din siden du startet, og syns du har en veldig fin blogg:) Du virker så ærlig og oppriktig,og skriver ting akkurat som de er:)Leste forresten også reportasjen om dere i Mor kamille, d var en veldig fin artikkel:) Stå på med hestesporten din,ha ein kjempefin helg og fortsett og blogge som du gjør:) Klem fra meg!!

  SvarSlett
 21. Hei! Alltid spennende med en konkurranse, og den lille kriblende følelsen fram til dagen det er trekning er alltid like god. På samme måte som når man har kjøpt et skrapelodd, og sitter med det lille håpet og følelsen av at nå! nå er det min tur å vinne ;) Takk for at jeg får muligheten til å vinne et par flotte løpesko! De står på lista over "ting jeg vil ha", men studenttilværelsen setter foreløpig en stopper;) Syns du har en utrolig fin blogg, som er morsom å fin å lese! Stå på videre! Mvh Silje

  SvarSlett
 22. Hei, veldig koselig blogg:) og de joggeskoene er rå:)

  SvarSlett
 23. Hei Madeleine! :)

  Har ikke vært fast tilhenger av denne bloggen så lenge, men siden første gang jeg las den, har jeg vært innom hver dag for å se etter nye oppdateringer. Uten å kjenne deg personlig, vil jeg si du virker som en utrolig livsglad person, og jeg unner deg alt godt! Bloggen din er inspirerende og du skriver bra og interessant. Så jeg sier bare stå på videre! :) Ellers studerer jeg for tiden idrett, der det blir mye tid til trening, derfor hadde det vært fint med noen nye Mizuno joggesko! Også i denne spreke fargen da, da blir treningen mye lettere! :D

  Mvh. Sandra

  SvarSlett
 24. Fine sko, fin blogg, liker måten du skriver på, god humor, skjønne barn, vakre hester, kul dame og i det hele tatt: I like!:)
  Marie

  SvarSlett
 25. Fast leser av bloggen din og det er alltid morsom lesning;-) Du er ei flott jente! Fiiine løpesko! Ønske, ønske....;-)

  Mvh Lise B. V

  SvarSlett
 26. Tusen takk for alle kommentarer hittil ! Gleder meg til å trekke en vinner, dere fortjener nye sko alle sammen! Kanskje jeg blir nødt til å ha flere konkurranser :)

  Ha en fortsatt god kveld!

  Klem

  SvarSlett
 27. En 35år gammel 4 barns mor som er både treningsvillig, glad i naturen og en generell livsnyter søker desse lekkerbiskene på fotane sine!!
  Åh så spennande :-D
  Bloggen din er super, tusen takk for at du deler!
  Klem!

  SvarSlett
 28. Hei på deg :-)

  Jeg synes bloggen din er helt fantastisk! Å lese hvordan det er å være kone til en toppidrettsutøver er faltisk veldig kult! :) Kunne ønske jeg var det selv. Synes det er veldig bra du får frem dine interesser og hva dere holder på med som familie. En blogg alle burde lese :-)

  SvarSlett
 29. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 30. Hei hei! Jeg er en treningsglad student, så et par nye sko som ikke brant opp lommeboka hadde ikke gjort noe! Synes bloggen din er så koselig, og følger nøye med:-)Hilsen Anita E.

  SvarSlett
 31. No er eg kjempespent!! Vinneren klar snart? :-)
  Klem Camilla

  SvarSlett
 32. Hei, håper jeg vinner, jeg er bare 12 år og har ønsket mge dissel enge men får ikke lov å kjøpe de for de er så dyre. ønsk meg lykke til :D Ps: Nice blogg

  SvarSlett