tirsdag 14. september 2010

Victor - hesten min!

Her er hesten min! Han heter Victor, Palomino vallak og han er 8 år gammel. Han har vært brukt som dressurhest hittil, men jommen har han ikke sprangtalenter også. de skal jeg nok utforske mer! ☺☺
Jeg er så heldig!!!


Alle bildene under(bortsett fra ett, av jp-foto.dk) er tatt av Michelle, som har ridd ham i lang tid, og som fortsatt skal ri på ham. Det er jeg glad for!
Hun har en egen hjemmeside med masse gode bilder som hun tar, kan sjekkes HER
6 kommentarer:

 1. For en kjempenydelig hest!!! Gratulerer så mye!! :D

  SvarSlett
 2. Den slemme moren din15. september 2010 kl. 09:19

  Ja endelig fikk du din egen hest. Jeg er så glad på dine vegne ;) Og alle årene fra du var 6-7 år med hest på for har nok lært deg både "det ene og det andre". Klem.

  SvarSlett
 3. Nydelig hest! I og med at jeg har 2 hester og ett føll selv, kjenner jeg igjen følelsen av å få sin egen hest. Hester er magiske dyr! Mye arbeid, men likevel verdt det. Vil også benytte anledningen til å gratulere deg med dagen som var:) 30 er de nye 20 åra - ingen alder å dvele ved. Du ser dessuten helt fab ut!:) Sagt det før og sier det igjen - simpelthen ELSKER bloggen din. Så fresh!! Klemmer fra Turid.

  SvarSlett
 4. Tusen takk da! :) Turid, du kan seriøst få en gråstein til å føle seg vakker, det er jeg sikker på! Har du også hester ja? Hvor bor du, hvor har du dem hen? Ja, hester er magiske.. Det finnes ikke noe bedre i hele verden, enn en hest på 600 kilo som legger hele vekten av sitt hodepå skulderen din.. :)

  SvarSlett
 5. Vil bare minne på viktigheten av å la hesten gå først inn i stallen. En gang jeg skulle leie inn en av mine hester, presterte jeg nemlig å gå inn først for å komme unna regnet. Da ga han på noe voldsomt, slik at begge klemte seg gjennom dørkarmen S*A*M*T*I*D*I*G! Jadda, med sine 600 kilo og mine noen-og-femti...du kan tenke deg!;) Vi har hestene i en stall som vi leier, ikke langt fra der vi bor :)

  SvarSlett