mandag 13. september 2010

Bursdagsbarn!!Hurra for meg som fyller 30 år! Det er i grunn ganske fint, føler meg ikke en dag over 29. Når jeg tenker meg om, så har jeg det vel egentlig mye bedre enn jeg kunne ha forestilt meg!
Jeg har faktisk alt jeg har drømt om(Okey, dette blir kanskje litt overstadig klisjeaktig, men jeg har mye å være takknemmelig for...)
Jeg har verdens snilleste mann- som jeg skal gifte meg med til sommeren, jeg har de fineste barna i hele verden, jeg har min lille Vito, jeg er i ferd med å åpne hundesalongen min(mer om det senere), vi er friske, jeg har de beste vennene i hele verden, og ikke minst har jeg kjøpt hest!! Tenk at jeg skulle faktisk kjøpe meg hest, det jeg har drømt om hele livet, og så kun noen uker innen jeg fylte 30. Hva er oddsen?!!


Nei, jeg har ingenting og klage over. I am H-A-P-P-Y!


Vi hadde forresten 30 års lag her på terrassen hjemme hos oss på lørdag, 5 av mine beste venninner kom fra Norge med sine fine gutter, våre gode dansker og ikke minst nesten hele AaB laget. Under Weber-paviljonger med varmelamper og stearinlys var vi 45 mennesker som spiste grillmat(som min tideligere Weber kollega hadde grillet til oss)fikk masse vin og vel så det, moro musikk og ikke minst en stripper(!!)på en stripperstang(NOT OUR IDEA!!)
Kvelden avsluttet vi i lystig lag på Saltlageret, med vonde føtter og skjeive øyer. Perfekt!! Takk for det!


Mandag, jeg er sliten og nå legger jeg meg. Skal skrive litt mer fremover håper jeg. Har hatt skrivesperre!!


God natt!!
6 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med dagen Madeleine :D
  Håper dagen har vært fin !

  Endelig er du tilbake på bloggen :p

  Klem fra Line

  (ps. syns du har en kjempefin blogg, har lest en liten stund nå, men aldri kommentert. syns det var på tide på selveste 30års dagen din) :)

  SvarSlett
 2. Hei Line!
  Tusen takk :) Og jeg skal skjerpe meg!!!

  Klem

  SvarSlett
 3. hei kjære!

  Grattis med dagen for et par dager siden. Tenk at du har blitt 30- og snart gift!! Hvordan går planleggingen? Klem fra Valladolid

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med dagen som var:-)
  Så koselig at du er "tilbake" på bloggfronten:)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ditt tredje runde tall! Flott å lese at du har det så bra, altfor mye klaging her i verden, så bare godt å lese at noen er fornøyd! :-) Din kommende ektemann, dine barn og dine venner er heldige som har deg.. :-)

  Hipp Hurra!

  SvarSlett