tirsdag 29. juni 2010

Sånn går nu dagan!

Dagene flyr av gårde, på fredag starter ferien! Vi skal en liten uke til Nice hele gjengen, og vi skal ligge på stranda og nyte sommer og varme mens Kristian skal være med på innspillingen av en nytt norsk TV program. Exiting!
Så går turen til Los Angeles, og det er ikke ord for hvor mye vi gleder oss til det


Det er forøvrig sydenstemning i Aalborg på bare et par dager, hva skjer med å gå ut døra klokken 07.30 til 22 grader?? Fikk godt nok en tropisk regnskyll i ettermiddag da, vannet sprutet OPP fra bakken! 
Noah har jo blitt litt av en utbryterkonge, så han fikk seg en skyll på terrassen mens jeg spurta ut for å ta inn hageputer. Og det liker han IKKE! Skikkelig forbanna, hyl og skrik.


Vi har fått en maur invasjon, og det på soverommet på toppen av det hele. Med vinger og alt! Grose! Kristian, den mannemannen, fikk totalt panikk og stormet ut for å kjøpe ANTKILLER SPRAY. Ikke noe bombe at jeg måtte ta meg av den jobben, mens min kjære sto bak og heiet:"I´ts them or uuuuus!!!" Selv fikk jeg litt klump i halsen, det er jo ikke dens feil at de fant et hull inn til vårt hus. 


God natt, sleep tight(don´t let the bed bugs bite!!!)11 kommentarer:

 1. Gidder du å legge ut siste episode av the hills før du reiser? ;)

  SvarSlett
 2. Hei. Nå er nok jeg en av de få om noen som tillater seg å kritisere deg og det du sier her. Men når du skriver om din lille 1 åring som «forbanna» når han gråter så tyder det dessverre på en følelseskald mor. Husk de er små barn og trenger trøst og omsorg når de gråter. Ingen barn gråter uten at noe er galt. At du forsøker å være morsom er ingen unskyldning. Håper du tar dette som positiv kritikk!

  SvarSlett
 3. Hei. Nå er nok jeg en av de få om noen som tillater seg å kritisere deg og det du sier her. Men når du skriver om din lille 1 åring som «forbanna» når han gråter så tyder det dessverre på en følelseskald mor. Husk de er små barn og trenger trøst og omsorg når de gråter. Ingen barn gråter uten at noe er galt. At du forsøker å være morsom er ingen unskyldning. Håper du tar dette som positiv kritikk!

  SvarSlett
 4. Til Anonym:

  Ja, huff Madeleine er sikkert en "følelseskald mor"! Jeg vet ikke om du har barn, men 1-åringer kan være ganske utspekulerte! Hvis man som mor skulle løpe hver gang barnet gråter, så forstår det etter hvert at det bare er å gråte, så kommer mamma og jeg får det som jeg vil! Jeg tviler på at Madeleine lot Noah stå der i smerte og gråte av den grunn! Korriger meg gjerne hvis jeg tar feil, men jeg oppfattet det som at han gikk ut på terrassen og ble våt. Derfor gren han. Madeleine tvang han ikke ut på terrassen, var vel egentlig ikke meningen at han skulle ut dit ;)
  Så, ikke ta dette negativt opp Anonym, men jeg skjønner virkelig ikke kritikken ;)

  Hadde aldri trodd at jeg skulle kommentere, ihvertfall ikke så langt! Men ble bare litt oppgitt over kommentaren ;)

  SvarSlett
 5. Hei Line!
  Ja, er det ikke saklig?!! :)
  Noah skrek selvsagt fordi han ble forskrekket av det kalde vannet, og forsto ikke helt hva som forgikk. Og jeg kan garantere at han hadde ingen smerter :D Hihi! Og han kom fort nok inn og var likeglad med hele opplevelsen!

  Men denne "anonyme" er faktisk min mor, og hun har kalt meg værre ting enn"følelseskald". Vi har ingen kontakt(av personlige, men for meg naturlige grunner), men jeg kan desverre ikke hindre at hun anonymt kommenterer her inne og slenger drit! Det er jeg desverre blitt altfor godt vant med!
  Jeg har bare lært å ta det innover meg!

  SvarSlett
 6. Det gjør du rett i, Madeleine!
  Eneste man kan tenke når man leser de anonyme kommentarene, er: "Hihihahaho - de gale har det godt"!!!:) Djizeeesss..
  Du ser forresten fab ut om dagen - alt kler den smukke!
  Klemmer fra Norge:)

  SvarSlett
 7. Ja mødre er noe herk egentlig hihihi :-)

  SvarSlett
 8. Vel, Madeleine Lundberg, du fremstår som en vellykket kvinne, så noe bra må vel moren din ha gjort? «Døm ikke, for at dere ikke skal bli dømt! 2 Etter dommen dere dømmer med, skal dere selv få dom, og i samme mål som dere selv måler opp med, skal det også måles opp til dere.
  3 Hvorfor ser du flisen i din brors øye, men bjelken i ditt eget øye legger du ikke merke til? 4 Eller hvordan kan du si til din bror: 'La meg ta flisen ut av øyet ditt', når det er en bjelke i ditt eget øye? 5 Din hykler! Ta først bjelken ut av ditt eget øye! Da vil du se klart nok til å ta flisen ut av din brors øye». Matt. Kap 7. Og husk: «You can fool some of the people all the time, and all of the people some of the time, but you cannot fool all of the people all the time».

  SvarSlett
 9. Ja, Noah virker som 1-åringer flest, skal prøve ALT, koste hva det koste vil :D Men så lenge det ikke er farlig (da snakker jeg ikke om et blåmerke her og et skrubbsår der, men virkelige farer), så må barn nesten få prøve seg fram :) Hjelper ikke å sy puter under ræven på de, som vi pleier å si her :D hihi! Men litt vann har nå aldri skadet noen! (heller tvert imot!)

  Til moren til Madeleine (aka Anonym), så er dette gjerne ikke det rette stedet å ta opp slike ting! Du må huske at dette er offentlig og at alle som vil kan se dette. Er vel gjerne ikke her man tar opp slike ting :)

  Og ellers må jeg si at jeg liker å følge med bloggen din :) Har ett par jeg leser når jeg får tid, og snublet ved en tilfeldighet over din. Liker å lese alt fra mote og slikt, til hverdagslivet ;) Kjekt å se hvordan andre har det, og av og til merke at man ikke er den eneste som har det slik ;)

  ble visst en lang kommentar dette og, men er ofte slik at når jeg først skriver (og engasjerer meg i noe), så blir det litt langt ;P

  SvarSlett
 10. Positiv kritikk? Bitter dame, skjønner jeg!
  Du er helt suveren, Madeleine.Sikkert verdens beste mamma...:)
  klem Lise

  SvarSlett