tirsdag 8. juni 2010

Elle Sommerfest 2010

Vi var på Elle´s sommerfest også, det var en opplevelse! Utrolig mange folk stappa sammen på et lite område, og så mange pynta og velkledde mennesker. det var så sykt mye mennesker, gikk ikke an å snu seg omtrent. Men vi hadde det så gøy, traff masse godt folk og fikk litt bobler i glasset. Utrolig heldige var vi med været også.
Møtte Marianne Theodorsen som har denne bloggen, kanskje en av de stiligste jentene der, og var så heldig å få med meg en kjempefin Triwa klokke. Kristian fikk en i blå!
Ble en tidlig kveld, da musikken brått stoppet 00.45 eller noe. Festen fortsatte videre på Sollihagen, men er glad vi avsto fra den, med tanke på at begge barna var opp klokka 07.00 ☺
Posere for fotografene, dritflaut hver gang!
(Bildet er fra Se og Hør, i think!)
Kristian og John
Kristian, meg og John... Skål!
Hugo, Anne og Kristian
Meg og Tante Vilde(Kristian storesøs!)
Ny, fabulous klokke fra Triwa(courtesy of Koma)

8 kommentarer:

 1. Den kjolen din er kjempefiiiiin, men har du blitt mørk i håret igjen nå?!?! Alt kler den smukke, men hallooo.. det er sommer nå (kanskje ikke helt i trøndelag), så nå må blondinelooken slippes løs;)

  SvarSlett
 2. Den klokka er på høyde med min triwa!!!

  SvarSlett
 3. Er ikke enig med deg assa Line! Jeg farger ikke håret etter årstidene jeg :) Blondinelooken er ikke alltid fin heller, og jeg begynte å bli rimelig lei av hvitt år, syntes det så litt trashy ut! Forandring fryder, jeg er frydet :)

  SvarSlett
 4. Kjempefin outfit! Hvor høy er du? Du så, så liten ut ved siden av John og Kristian! :)

  SvarSlett
 5. Takk :) Jeg er 1.68 cm, litt stor men akkurat passe liten! Kristian og John får man jo kink i nakken bare av å snakke om, hehe!

  SvarSlett
 6. Hva heter jakken Kjelling har på seg?

  SvarSlett