onsdag 23. juni 2010

Intet nytt under solen!Så... Hva er nytt??
Kristian kom hjem igår, etter to uker med landslaget, det var noen korte timer sammen, før han tok med seg Vida til Norge. Han har håndballskole denne uken, og hun har gledet seg masse til å være med og ikke minst å få leke med pappa igjen.
Idag morges kom hun inn på rommet og var ikke helt sikker på om det kunne være mulig at han var hjemme igjen, makan til utrykk i ansiktet!! Å store glede!
Jeg er igjen her til fredag med Noah, så tar vi flyet hjem før vi skal i bryllupet til Maria og Joachim. Jeg gleder meg som et barn. Jeg elsker bryllup! (Barn skal på hyttetur med bestemor)
Jeg tror alle har angst for  komme i bryllup og måtte sitte i flere timer rundt et bord og høre på trauste taler, men jeg må innrømme at jeg syns det er super koselig! Så lenge man får noe godt å spise og drikke innimellom, så må jeg innrømme at jeg elsker å høre andres tanker og opplevelser med de som skal gifte seg. Tårene sitter som regel løst, jeg er litt av en sippeunge når det kommer til sånt.
Så på bloggen til hun Caroline(Nå, en vaskekte fotballfrue)og tårene pressa på bare der!! Fine bilder.. Alle er uansett fine i bryllup!
Herregud, jeg er altfor følsom. Det er bare en dag der alle er lykkelige. Gleder meg til det blir meg! Note to self: Husk vannfast maskara!
Nå er det serie maraton; The Bachelorette- herregud, han Casey er bare kokoo! Og så Hells Kitchen... Gordon Ramsey er sinnsyk, sexysinnsyk! Hahaha!
Ha en deilig kveld!


7 kommentarer:

 1. Blir det kanskje snart bryllup på deg, Madeleine? Det er vel på tide nå?

  SvarSlett
 2. Jeg eeeeelllllsssskkkeeerrr også bryllupper:-)...

  SvarSlett
 3. Jeg og ELSKER bryllup!! Og jeg giftet meg selv for 4 uker siden - HELT HERLIG! :D Den beste dagen ever!!! Kos deg i bryllup på lørdag, det blir nok veldig koselig <3

  SvarSlett
 4. Vi har ikke hatt noe hastverk med å gifte oss, er liten tid til sånt når man har to små barn!
  Men det varer nok ikke så lenge nå ;)

  Grattis med bryllup Regine, heldige deg! Lurer på hvor mye nerver man kan få på en sånn dag jeg?! Jeg kommer sikkert ikke til å få sove den siste uka før :D

  SvarSlett
 5. Haha, jeg er heelt enig med deg - Casey eg kokoo! haha :)) hvem heier du på i serien da? Jeg klarer hvirkelig ikke bestemme meg.. har faktisk 3 favoritter: Roberto, Kirk og Chris :))

  SvarSlett
 6. Tusen takk!! =) Jeg hadde MYE nerver!! Det var helt merkelig til tider, men så startet det hele og alt ble bare superbra!!! Det eneste er at det er så mye inntrykk og ting som skjer på en slik dag, at når jeg tenker tilbake så er det mye som ikke synker inn før etterpå, hvis du skjønner. =) Men helt herlig!! Jeg ordnet veldig mye selv i forkant av bryllupet og siste uken var hektisk! Så heldigvis sovnet jeg også ;) Hehe.. Og som du sier, er glad vi ikke hadde noen småbarn midt oppi der da, for jeg var gasnke så stresset!!

  SvarSlett