tirsdag 22. desember 2009

Fra treningsenteret

Har vært på trening,har vært superflink(!)og løpt i 50 minutter og så steppet for livet i 15!Litt mo i knær og lår,men :) Måtte bare stoppe å ta bilde av disse to fine trykk som henger over trappen. Fine? Det står"Individualism is a matter of lifestyle"på den ene og"The way you live (y)our life is a matter of choices". Jeg syntes de var fine!
På vei hjem nå,fikk melding om at Vida er lagt,Noah krabber nybadet rundt i pysjen og maten er klar til meg! Snille kjærsten min!!!
Sent from my BlackBerry® wireless device

3 kommentarer:

 1. Hei Madeleine!
  For en herlig blogg - som et friskt pust i bloggverden!:) Simpelthen digger stilen din, og er fra meg av misunnelse når jeg ser ditt siste skokjøp. Enkelte ting MÅ man bare ha, selv om man strengt tatt ikke er nødt - jeg er helt med på den!:) Ville bare benytte anledningen til å gi positiv feedback - det fortjener du. God jul til deg og din familie:) Mvh Turid!

  SvarSlett
 2. Åh, så deilig med sånn melding når man er på vei hjem fra trening!

  SvarSlett
 3. Heia!! Tuuuuusen takk for verdens fineste kommentar, kjente jeg ble skikkelig glad! Er jo alltid hyggelig å få komplimenter, og det er lettere å takke for de med tastetrykk også :) Go´jul til Turid!
  Og god jul til min kjære kusine :*

  Klemmer fra M

  SvarSlett