fredag 4. desember 2009

Da vi mistet Rapunzel...

Jeg kom på en historie som er verdt å gjenfortelle. Man kan si dette er hva som skjer med en, når man får unger. Jeg trodde ikke at jeg var så kreativ. Men altså, dette er hva som skjedde da vi MISTET RAPUNZEL.


Vida, min 3-åring fikk en Barbie dukke på tur til Spania. Den het Rapunzel og var en kopi av hun fra BarbiePrinsesseFilmen med samme navn. Alle vet hvem Rapunzel er?! Hun med det laaaaaaange håret.
Vi hadde leiebil og skulle kjøre fra Pamplona til Barcelona og baki satt Vida å hadde lange, dype samtaler med Rapunzel og hun skulle selvfølgelig være med ut når vi stoppet på et av rastepassene langs hovedveien. Vida og Rapunzel lekte på en slags lekeplass og jeg satt og nøt solen da jeg plutselig fikk et akutt anfall av BUKRAS(Bukras forklaring i tidligere innlegg)
Vida ble kastet inn i bilen etter at jeg REV henne vekk og spant ut av busslommen så røyken sto. Ti minutter senere løp jeg inn på do, litt småsvett. Nei, det trengs ikke mer forklaring.
Jeg satte meg lettet, bokstavlig talt, inn i bilen igjen. Kortvarig lykke. 
-MAMMA!!! Hvor er Rapunzeeeeel??? 
Føkk..........
-EEEEeeeeehh... Vet ikke?!(Plis, glem det, plis, glem det...) -Jammen, jeg vil haaaa RaPUNZEEEEEEEEEELLLLLL!
Dobbelt FØKK... *hyl* *skrik*
Jeg kjører videre mens jeg prøver å forklare at Rapunzel ble igjen på lekeplassen, fordi det hadde hun mest lyst til. Og det var for sent til å dra tilbake og overtale henne til å være med osv... Dårlig ide. Uansett hva jeg sa ble jeg besvart med hyl og at jeg var kjempe dum og slem og teit... 
*tenketenke*
- Vida, telefonen ringer! 
-Jaha...Mmmm... Okei! Supert!! 
*klikk*
-Vida!
*snufs* 
-Jaaa???
-Det var en mann som ringte og sa han hadde plukket opp Rapunzel. Hun haiket, selv om det er kjempefarlig og det får du aldri lov til å gjøre. Han kjører henne til flyplassen og så tar hun det flyet som går etter oss!
-Hæ???
-Ja! Så da kommer Rapunzel hjem imorgen formiddag mens du er i barnehagen!!
-Kommer hun HJEEEEM??? Aleeeneeeee??????
-Jepp, Rapunzel er ei ressursterk men ubesluttsom jente. Rapunzel er så glad i deg vet du jenta mi... Hun savnet deg!
-Okei mamma *skepsis*


La meg si det sånn. Lenge leve Toys´r´Us og masseprodukjon. Da jeg hentet Vida dagen etter satt jaggu Rapunzel og ventet i baksetet. Pokkers Rapunzel. Men det var verdt de 200 kronene, eller hva det var.


-Næmmen, se der da Vida! Hvem er det som sitter der?
-RAPUNZEL!! Du har kommet hjem! Jeg ELSKER deg Rapunzel!!


Si hei til Rapunzel

3 kommentarer:

  1. Åh gud, du er fantastisk kusina mi!!!
    Jeg vet hvor jeg skal henvende mig når jeg får små!!!
    Jeg har sagt det før,men sier det igjen- du kan virkelig det der med å skrive historier på en fantastisk god måte,burde blie skribent som fe.eks:historier fra en mors hverdag!!!

    SvarSlett
  2. Jag eeeelskar den här historien! Glöm inte att skriv den i Vidas bok så hon får höra den när hon är stor :-)

    SvarSlett