mandag 5. mars 2012

Vår lille Vito er syk

På fredag natt våknet jeg av at Vito hostet så fælt at han mistet pusten. Etter det løp både hjertet og pusten fra han. Jeg ilte med han til dyrlegen klokken 6 om morgenen, og hun kunne hurtig konstatere at han hadde så mye vann i lungene at han holdte på å drukne i seg selv. Jeg forlot han der til observasjon hele dagen, og med vanndrivende og hjertemedisin følte han seg bedre. 


Idag har vi vært til hjertescanning, og funnet ut av hva som feiler han. Utett venstre hjertekammer som gjør at blodet ikke pumper ut som det skal men også tilbake og som igjen fører til vann som hoper seg opp i lungene. Altså ikke en god diagnose.


Så gikk det plutselig opp for meg, at jeg kommer ikke til å ha den lille bestevennen for alltid. Jeg som hadde planlagt at han skulle bli laaangt oppi 20 årene, og at barna nesten hadde flytta ut før han! Men med denne sykdommen er vi heldig hvis vi har han i alt fra ett til fire år... Så selv om Vito er en glad fyr igjen og gjerne vil leke og ikke virker påvirket av et sykt hjerte, så er idag er en trist dag...


5 kommentarer:

 1. Huffameg, så fryktelig leit. Klem til deg fra meg!

  SvarSlett
 2. Åhhh nei, så triste nyheter :(
  Håper han er en fighter og at der har han hos dere lenge lenge <3

  SvarSlett
 3. Så trist når kjæledyra blir syke..håper det går seg litt til og han får bli til dere ei god stund til<3 Klem Liva

  SvarSlett