onsdag 7. mars 2012

Når mannen er borte...

...danser mor og barn på bordet! Eller lager pannekaker. Kristian tåler ikke gluten, så da spiser vi pannekaker når vi har sjansen. Og jeg ikke gidder lage noe annet!
Så noe annet"morsomt". Vida og Noah satt i badekaret, og jeg skulle gå i dusjen. Jeg så det var litt mye sminkedryss i vasken og bestemte meg for å vaske det fort vekk.
-"Æsj"sa Vida"Du vasker mens du er helt NAKEN!"
-"Øh, ja...Gjør det noe"
-"Neida mamma, det er bare ikke særlig pent å se på..."


Jeg benekter IKKE fakta. Og takk for det!
Forresten, hva er greia med at det var 14 grader på lørdag og 0 grader og SNØ idag??? Unødvendig...

7 kommentarer:

 1. Har du begynt å farge håret til Vida?

  SvarSlett
 2. Ja, hvorfor ikke? Man skal starte tidlig med sånt vet du! Barberer leggene hennes og napper bryn også. Nei, selvfølgelig gjør jeg ikke noe av den slags...

  SvarSlett
 3. Elsker skrivestilen din!! :D Bare helt genialt! :D

  SvarSlett
 4. Det er ganske spesielt å dusje mens barna bader i samme rom da.. men whatever floats your boat :P

  SvarSlett
 5. Jeg vet, jeg er helt syk, for barn må jo for gud skyld skånes for en naken mors kropp. Vi er til og med nakne i dusjen i svømmehallen, call the police!! Tror du burde snakke med noen om tankene dine, hvis du synes at det er noe som skulle ha"floated your boat" :P

  SvarSlett
 6. Hei! Kom tilfeldigvis innom bloggen din, og ville bare si at den var veldig hyggelig:) hest og hundejente selv, og dusjer også mens barna sitter i badekaret.... Mye til felles asså:).. Keep up den hyggelige skrivingen, og drit i sånne latterlige innlegg! Ha en strålende helg:)

  SvarSlett
 7. Hei! Og takk :) Og ikke minst er det godt å vite at det er flere gærninger som meg der ute! God kveld og ha en god helg selv:)

  SvarSlett