tirsdag 27. september 2011

Matprat

Jeg hadde egentlig skrevet et laaaaangt innlegg, om vårt middagsbesøk på Fusion sist lørdag. Det ble bare døvere og døvere, så derfor har jeg tenkt til å la bildene tale for seg selv.


En kort forhistorie... Vi har aldri vært på Fusion før, som ligger nede på promenaden i Aalborg. Lekkert sted! Vi er fire mennesker, Guro, Håvard, Kristian et moi. Kristian har glutenallergi, som tidligere nevnt. MEGET viktig å presisere til en ny kokk. Men det hjelper ikke når man får en servitør som ikke gidder å få med seg det... 
Kristian fikk derfor kjeft av nevnte servitør, fordi han hadde begynt å spise av tallerken med dessert, før den siste var kommet(altså, den som kom 5 minutter etter de andre tre desserter)


Det er her vår kveld tar en artig vendig, da Fru Fostervold, som ellers er en veeeeldig nydelig og søt og omgjengelig og TÅLMODIG dame, tar på seg slakterfrakken og bestemmer seg for å sage mannen i fillebiter. Som igjen resulterer i noe pinlighet, og jeg prøvde å liste meg vekk(men jeg ble oppdaget), men for det aller meste en schikkeli god latter :) 
Og jo, gratis kaffe, én dessert fratrukket(WTF) og skikkelig mye promping og klaging. Fra herr Kjellings side, seff. BAH...OG han her, som tissa på det fine tregulvet.

1 kommentar: