mandag 5. september 2011

Min nye stjerne!

SÅ har hun endelig kommet :) Min vakre prinsesse! Som ennå ikke har noe navn... 
Hun er en 6 år gammel Holsteiner hoppe etter Clearway, med Romino som morfar. Så det mangler ikke på stamtavlen! 
Hun kom på søndag, og fulgte rolig etter meg inn i sin nye boks. Der stite hun seg opp for å kose og snakke og spise gulerøtter. Så gikk jeg for å hente fler, og så humret hun til meg når jeg kom tilbake! Ah, smelt!
Hittil har jeg hatt en rolig tur i ridehuset, og en lang tur igår(det er der bildene er fra). Syns det er så fantastisk at hun kan være med ut på tur etter to dager, ukjent sted, ukjent rytter og ukjente hester, og alikevel være så rolig som hun var. SMELT!!! 
Nå glederjeg meg bare til hva fremtiden bringer, og om vi kan finne ut av dette sammen. Kapasiteten har hun iallefall, så får vi krysse fingrene for at jeg kan følge med.
7 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye! Bra du er fornøyd :o)

  SvarSlett
 2. Min Gud, hvad du synes vellykket. Du skal have haft en god barndom! ;)

  SvarSlett
 3. Så fin hun er!
  Forresten, du må gratulere Kristian med dagen! Som var...? Har vært? Kommer? har funnet tre forskjellige datoer, 6., 8., og 9. Forvirrende ;S Men uansett(!) Hils og gratuler han med dagen fra en nordmann ;D
  - Katrine -

  SvarSlett
 4. Flott hest.hva skjedde m frederikke? Jeg så hun lå på finn.no for en tid tilbake og plutselig dukket hun opp her på bloggen din! Small world!;) hvordan får du kombinert hester og småbarn??

  SvarSlett
 5. Takk :) Frederikke ble solgt, det var jo jeg som la henne ut for salg på finn. Vi prøvde det en stund, men fant ut at det nok ville væe lettere å selge henne i DK.. Og det var det! Desverre ble hun avlivet på onsdag, hun hadde fått noe som heter Spondylose i lenden.
  Ikke vanskelig å kombinere hest og småbarn når vi har det så fleksibelt som vi har det. Jeg rir jo for det aller meste mens barna er i barnehade osv, og ellers har Kristian de hvis jeg skal være borte i noen timer :) Det tar vi bare som det kommer. Og fra nå av er det bare lettere, ettersom de begynner å bli så store at de kan være med!

  SvarSlett
 6. Takk for svar.for en drømmesituasjon du har når det kommer til hest
  og barn.er vel alles hestejentemødres drøm;)
  huff så trist m Frederikke.forferdelig når sånt skjer:(
  lykke til med den nye,navnløse hesten din;) gøy å lese litt " hesteblogg"
  og se bilder:)

  SvarSlett