fredag 3. desember 2010

30-39, check...

Jeg hadde aldri trodd jeg ville tenke over det, fordi jeg aldri trodde jeg ville føle noen 30 års krise, men jaggu meg om jeg ikke ble litt frustrert isted.
Jeg går gjennom de vanlige nettsidene, først VG og Dagbladet, så Side2 og litt blogger og svinger en tur innom seher.no for å lese sladder. POP! En spørreundersøkelse fra Aller?... Ok, det kan jeg sikkert(selv om jeg ALDRI vinner den bærbare til 5000,-, fordi jeg vinner ALDRI noe)Det er en spørreundersøkelse om elektronikk og data. Nei, nei... Njæææ... Ingen formening. ALDER.


Hmmm??? Skulle jeg tilfeldigvis til å bare avslutte hele undersøkelsen?


Jeg er nemlig dit hen, hvor jeg ikke lenger hører til gruppen 20-29. Jeg hører til gruppen 30-39. Really?? Det var jo bare igår jeg sneik meg inn på Café Opera med Hanne og alle jentene, med Christines falske leg. Det var jo igår, at Kristian og jeg levde kjærstelivet i León og reka rundt uten tanke på andre enn oss selv, og hvordan Kristian skulle klatre opp veggen fordi vi hadde glemt nøkler igjen. Det var jo bare igår at jeg hadde trynet fullt av pubertetskviser. Nei, de har jeg fortsatt... 


La meg si det sånn, jeg føler meg ikke gammel. Og jeg klikket av i boksen 30-39. Men det var kun fordi, HVIS jeg skulle finne på å vinne den datamaskinen, så ville det blitt utrolig kleint å skulle begynne å forklare at jeg egentlig er eldre enn det jeg utgir meg for å være. Skikkelig barnslig lizzm!?

2 kommentarer:

 1. haha You're really funny! Happy B-day. I hate being old too, but there's nothing I can really do about it. Live your life to the fullest and remember, Age is nothing but a number^^
  Sara

  SvarSlett
 2. Hi Sara!
  My birthday was actually in September, but it hasn´t hit me until now...Tragic really!
  No seriously, you are absolutely right- age is just a number, and I don´t feel old, not yet anyway :)

  SvarSlett