fredag 23. juli 2010

JA!!!!!

Vi er forlovet!!!!

Jeg er ikke bare lykkelig, jeg er overlykkelig! Det er jo ikke akkurat som om det kommer som noe sjokk, 6 år og to barn, det har ligget i kortene lenge.
Jeg sitter nå på jobb, og har ingen andre bilder en av ringen her, men skal blogge flere bilder fra ferien når jeg kommer hjem :)

Etter en ubeskrivelig og privat helikoptertur på en time utover Grand Canyon, satte piloten oss ned på en stor fjellhylle med picnic bord og parasoller. Der vikk vi servert Champagne og snacks, og Kristian gikk ned på kne!! Tårene trilla og jeg fniste vilt! JAAAAA!

(Så skal det legges til historien at jeg var overbevist om at jeg var på randen til å få heteslag, det var ca 47 grader der ute, og det var forsåvidt Kristian også redd for for da ville planene hans gå i vasken!!-Kalde kluter og fem liter vann- Han satte seg ned på kne, det vondeste kneet, og brant seg på den glovarme steiene. Så han satt ikke der nede særlig lenge. Jeg skjønte hva som kom i det øyeblikket han sa"Jenta miiii...???", og etterfølgende fniste jeg vilt, mens tårene ikke trilla, men spruta! Fingrene var hovene av varmen, så ringen virket for liten- KRISE!...)

Hva spiller det egentlig for rolle! Det er den lykkeligste dagen i hele mitt liv(sammen med det å få Vida og Noah)...

Kristian(med hjelp fra gullsmeden)designet ringen selv, er den ikke fabulous?! Og den passer perfekt!

18 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye, Madeleine!
  Får litt gåsehud her nå ;-)

  SvarSlett
 2. gratulere begge 2.. :D

  hilsen Jacob Odland

  SvarSlett
 3. TILLYKKE!!!!!! IIIIHHH SÅ GLAD :D

  SvarSlett
 4. *G*R*A*T*U*L*E*R*E*R*!! Hyyyl, Hipp hurra, Jippi..og alt i den dur!!:) Jadda, man blir "lett" revet med av slike gla-nyheter.. For et flott par, og du kommer til å bli DEN brura - hihi.. :) Stor gratulasjonsklem fra Turid!!

  SvarSlett
 5. Elizabeth Odland23. juli 2010 kl. 15:21

  gratulerer begge to... Syns det er en kjempe fin ring ;)
  Skjønner godt du ble glad Madeleine. :)
  Klem

  SvarSlett
 6. Margrethe Odland23. juli 2010 kl. 17:28

  Gratulerer begge to, flott ring til et flott par. Klem fra Margrethe

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye :)

  SvarSlett
 8. for en gammal kjerring ring….

  SvarSlett
 9. Gratulerer Madeleine :D for en fantastisk flott nyhet :D og så romantisk! Nydelig ring! Det er herlig å være forlovet, og enda bedre å være gift, så bare gled deg :D klem regine =)

  SvarSlett
 10. GRATULERER sååå utrolig masse masse, nydelige jenta:-) Jeg er så glad på deres vegne!!!!!
  Ringen var NYDELIG!!!!!!!

  Mange klemmer:)

  SvarSlett
 11. Hyyyyyyyyl!!! Ja det kaller jeg fæbbjuless!!!! Så romantisk tross hete, og i de spektakulære omgivelsene da, virkelig et minne for livet!! Jeg gleder meg stor med deg tross en smule sjalusi *fniis* Ja for her snakker vi like mange år og unger og jeg blir NEPPE fridd til..ever!

  Til "Anonym" over her:
  Sender deg en god klem, for det tipper jeg du trenger;-) Livet må være temmelig tøft for at man skal synke til å slenge slike kommentarer...

  SvarSlett
 12. Så utrolig heldig du er og for en flott ring! Spurte Kristian faren din om "lov" til å fri til deg? :)

  SvarSlett
 13. Er nok en som er bitter fordi hun ikke kommer til å få noen invitasjon til dette bryllupet!!!

  SvarSlett
 14. Gratulerer! Kristian trenger ikke forholde seg til noen i familien til Madeleine :-( Det har han heller intet ønske om!

  SvarSlett
 15. Til deg som skriver så ondskapsfullt om ringen. Var det virkelig nødvendig? Du har tydeligvis et horn i siden til Madeleine?

  SvarSlett
 16. Tusen takk for alle koselige hilsener! Jeg tror jeg er verdens heldigste og gladeste for tiden :) Tusen takk!!!

  Til Emma: Min pappa døde for nesten ti år siden, men hvis han hadde levd er jeg helt sikker på at Kristian hadde spurt om lov :)

  SvarSlett
 17. Men spørre moren din er vissst for mye for langt forstår jeg :( Men dere er vel voksne nok til å invitere henne i brylupet da?

  SvarSlett