fredag 14. mai 2010

Vi prøver på nytt! The Hills!

4 kommentarer:

 1. Tusen takk, Madeleine! Jeg har lett lenge etter en video som funker. Kjempe fin blogg, fortsett :) Hilsen trofast leser :)

  SvarSlett
 2. OMG! Tusen takk for at du gidder å legge dem ut for oss.Du er en engel! Men har akkurat sett episoden og er helt sjokket over Spencer.Han har hjernevasket Heidi.Hun må komme seg vekk fra han! Men hun kommer til å bli svært deprimert når hun kommer til seg selv igjen og innser hva han har gjort med henne.Siste jeg hørte var at hun fikk politiet til å komme å hente moren når hun prøvde å besøke henne.Trist...

  SvarSlett
 3. Det er bare hyggelig, er jo avhengig selv så :)
  Spencer virker jo bare sinnsyk, jeez...
  Hørt det samme selv, at de ville ha politiet til å komme. Vet jo ikke hva som skjer ennå, men det også høres jo vilt ut!
  Altså, Heidis mor virker jo som en utrolig smart og omsorgsfull og"normal" mamma og vil jo kun hennes beste, da tenker jeg på at hun har jo ALDRI prøvd å splitte de to, snakket stygt om noen av dem og heller aldri trengt seg på dem, type stille opp uanmeldt på døra eller lusket rundt huset dems- DA ville jeg nok forstått at det var aktuelt med politi, for det er jo ikke noe særlig. Spesielt hvis hun hadde virket litt"gal"!
  Men det blir spennende å se hva som skjer!
  Lenge leve reality :D

  SvarSlett