fredag 14. mai 2010

Jeg savner deg Barbie....

-Det er jo ikke noen hemmelighet at Vida har en stor kjærlighet for Barbie, og idag var det stor stas når jeg og Vida tok med BÅDE Merliah(den nyeste utgaven, en Barbie som kan forvanles mellom havfrue og vanlig beach babe)og Ballerina Barbie. 
Og vi går ikke lei av å svømme med strømmen, mens vi synger"Vi reiser... til PARIIIIS!" 
Men så gjorde jeg det verste av ALT, å glemme begge to igjen i garderoben når vi skulle ut. Vi var selvfølgelig sistemann ut.
Halvveis til bilen kom jeg på dette, og hev barn over skulderen og la på sprang. Kriiiiiise! Stengt... Pokker.
-"Jenta mi, Barbie og Barbie må være igjen og svømme til imorgen"
-"HYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYL....."
-"Jeg skjønner det, jeg lover at vi skal reise hit imorgen og hente de begge. Bare tenk på hvor sjovt de to vil ha det sammen der  inne i natt. Jeg lover jeg skal hente de imorgen"
-"Jeg saaavner deg Barbiiiieeee....Buuuhuuuuu"
Så etter noen store tårer og masse trøst blir jeg opplyst om at dette var skikkelig TRÆLS(som man sier på Jysk, KJIPT på norsk)men...
-"Jeg vil gjerne stole på deg mamma. At du henter de imorgen. Stakkars. Vi går."
-"Eeeeh... Ok! Vi går!"


Kommer jeg til å lære noen gang!??

4 kommentarer:

 1. Det høres ikke ut som om hun stoler på deg 100% :-)

  SvarSlett
 2. Hahaha! Men hvordan er det med språket til Vida? Snakker hun flytende norsk, eller spansk, eller dansk? Snakker hun dansk til de i bhg og norsk til dere hjemme, eller hvordan er det? :o)

  SvarSlett
 3. Vi fant nå iallefall Barbiene, og Vida sa:"Jeg VISSTE det mamma!!". God følelse!
  Vida snakker flytende dansk og norsk. Spansken er helt borte, ikke et ord! Rart? Satser på at hun har fått et godt grunnlag til hun blir stor :)
  Ellers så snakkes hun dansk i barnehagen og norsk til oss her hjemme, men hvis hun sitter for seg selv og leker så snakker hun dansk!

  SvarSlett