mandag 30. januar 2012

Paris

Tenkte bare å dele noen bilder fra Paristuren for noen uker siden. Etter at Kristian ble skadet og før landslaget røk ut av EM fikk vi en hyggelig helg i Paris sammen. Vi var på shopping, på Louvre og på cabaret :)
På søndagen var vi ute og vandret etter museumsbesøk med kartet vårt(Vi halvjogga igjennom Louvre, fant Mona Lisa, overveide å stille oss i kø for å se henne fra 15 meters avstand, fant ut at hun var jo skikkelig liten, tok et bilde, og så fant vi fort veien ut igjen....)
Jeg prøver så å få Kristian til å finne ut hvilken retning Champs Elyseés er, og han står og vrir og vender på kartet i 20 minutter inntil jeg spør en forbipasserende. "Det var det jeg visste!"sier han så... Okey. Så går vi i 20 minutter, fordi jeg skal finne Laduree. Det Kristian ikke vet er at det er fordi jeg skal bruke masse penger på duftelys og makroner. Når vi kommer frem, kan du tro jeg fikk et stygt blikk!! Men det var det SÅ verdt!!!


Ellers fikk jeg shoppet masse fint på Isabel Marant og en multibrand butikk jeg ikke husker navnet på. Og Kristian fant seg en superlekker Lanvin dress.


Jeg tror jeg er forelsket! Paris, je t´aime!

2 kommentarer:

  1. For en by:-)Jeg gleder meg til å reise tilbake en gang:-)Klem til deg fra meg

    SvarSlett
  2. Ja, samme her :) Takk for sist søta!

    SvarSlett