søndag 29. januar 2012

Kamille Mor og Barn

Sitter og ser på håndball kamp og tenker plutselig på bloggen. På tide å oppdatere! Danmark har gullhår der sola ikke skinner, bare så det er sagt!! KONGE!!


Jeg ble spurt om jeg og barna ville stille opp for Kamille Mor og Barn og det ville vi selvfølgelig :) Fantastiske fotograf Renate Thorseth har tatt noen nydelige bilder av oss og jeg tenkte"Jøjje meg, kan jeg se sånn ut?!"og jeg syns de er kjempe fine altså, hvis man kan si det. Og Vida og Noah er så nydelige. I salg fra imorgen, mandag tror jeg!

5 kommentarer:

 1. Kan ikke du bryllupsbildet? Har så lyst til å se hvordan du så ut :)

  SvarSlett
 2. Kjøpte bladet. Kjempefine bilder, virkelig vakre! Og utrolig morsomt å høre fra dere var på slottet! Visste ikke at du var utdannet vetrinærsekretær. Tok meg lang tid å ta den oh my dog(god)! Ha, men det er et kjempebra navn på en hundesalong!

  SvarSlett
 3. Nydelig reportasje! Leste den ved bassenget på Tenerife :)

  SvarSlett
 4. Æsj, snakk om å gni det inn da :P Her sitter jeg med lungehinnebetennelse og fryser bare av å se ut av vinduet :) (ikke misunnelig...)

  SvarSlett
 5. Hei,

  Jeg tillater meg å sende deg link til min nettbutikk. Jeg importerer og selger nydelige barneklær fra England. Ingenting er masseprodusert, alt er laget i England.
  De er veldig forseggjort, alle strikkeplaggene er blant annet håndstrikket av ”grand nannies” :-) Klærne selges foreløpig ikke i butikk i Norge, kun via nettbutikk. http://shabbychicbarna.webs.com/hjem.htm

  Kanskje finner du eller følgerne dine noe som faller i smak.. :-)?

  Hilsen Heidi

  SvarSlett