fredag 21. januar 2011

Svar på spørsmål :)

Svarer på et par spørsmål jeg har fått! Takk for de :)


1.Hva slags hårprodukter liker du best?


Svar: Jeg bruker Alterna hårprodukter, de tester ikke på dyr, pluss at de lukter sinnsykt godt! Jeg bruker shampoo, tørrshampo, saltvann og kur derfra. Så bruker jeg Aussie Hårkur for farget hår.


2.Favoritt sminke? 


Svar:Jeg bruker lite sminke, men jeg bruker for det meste I.D Mineralpudder og hele den serien der. Ellers er min definitive favorittmaskara YSLs Singulier.


3.Favoritt parfyme? 


Svar:Akkurat nå er det Love Chloe, men min favorittparfyme de siste 5 årene er Dolce & Gabbanas Sicily, men den er tung, passer til å ha på seg på byen. Eller noe :) 


3.Spiser du sunt?


Svar: Nei.... Men jeg tror ikke egentlig jeg spiser spesielt usunt heller. Bortsett fra at jeg desverre ikke er glad i grønnsaker. Men jeg prøver å kompensere med å spise frukt. Ellers spiser jeg alt det jeg har lyst på. Jeg kjøper, så langt det er mulig, kun økologiske produkter, og her i Danmark kan man få kjøpt kjøtt fra gris, ku og kylling som er anbefalt av Dyrenes Beskyttelse(det vil si at dyrene blir avlet og slaktet helt etter DBs rettningslinjer, feks at de skal gå ute på grønne marker så og så lang tid iløpet av året og at når dyrene skal slaktes, fraktes de forsvarlig og reisetiden er aldri lenger enn 1 time osv)
Sånt er veldig viktig for meg.

4.Trener du? (føler du at du må være trent når du er sammen med en topptrent ;-) ? )


Svar: For det første, Kristian er ikke topptrent, hahaha :) Neida... Jeg trener ikke på treningssenter, men jeg rir aktivt- så det er min trening. Får supre armer og ben av det :) Jeg føler ikker at jeg verken må se spesielt fit ut, eller være veltrent selv om jeg er sammen med en som er"topptrent", jeg tror Kristian er  veldig fornøyd med sånn jeg er og ser ut(Det virker sånn iallfall ;) !!!)

5. Kan du vise bilder av leiligheten/huset deres?


Svar: Kanskje en gang i fremtiden!

6.Hvor høy er du og hva veier du?


Svar: Jeg er 1,68 og veier 56 kilo

3 kommentarer:

 1. Du er helt sinnsykt heldig som er sammen med Kristian Kjelling! :) Han virker som verdens herligste! Skulle ønske jeg var deg, men ville nok aldri vært bra nok til å være sammen med han....

  SvarSlett
 2. Du har en kjempe fin blogg, og du og kristian er skikkelig søte sammen <3 Hilsen en jente på 13 år :)

  SvarSlett
 3. Takk for fine kommentarer :)
  ...også handler det ikke om å være bra nok for andre, du skal være bra nok for deg selv ;) Fortsatt god søndag!

  SvarSlett