onsdag 26. januar 2011

Mette Marit

Seriøst, jeg er stolt av vår kommende dronning! Fantastisk vakker :)


10 kommentarer:

 1. Helt enig med deg! :D

  SvarSlett
 2. Jeg er også helt enig!
  Er forresten stor fan av din blogg. Er helt hekta og holder på å lese alle de gamle innleggene dine. Du er flink og det er morsomt å lese om deg!
  En ting jeg har lurt på, er du svensk? Navnet ditt høres så svensk ut..

  SvarSlett
 3. Ja, nydelig er hun :-) Blir penere og penere denne dama :-)

  SvarSlett
 4. Hei Ellen!
  Takk! Sånt blir jeg jo bare glad for å høre :) Jeg er halvt svensk, heter forøvrig også Jenny... Jenny Madeleine... Høhø!

  SvarSlett
 5. Men har du endret ditt syn på hennes pels-bruk? Det betyr kanskje ikke noe lenger?

  SvarSlett
 6. Jeg syns jo fortsatt hun er vakker selv om hun bruker pels... Selv om man er motstander av pels, så er ikke folk som bruker pels derfor stygge!? Eller?!! Kom gjerne med argumenter :)

  SvarSlett
 7. Nei, argumentet er helt på sin plass. Men siden du var så krass mot henne for noen uker siden så stusset jeg litt over at du nå skryter hennes utseende opp i skyene. Mette M er vakker :)

  SvarSlett
 8. Utrolig vakker ! elsker bloggen din og følger den hver dag :) men lurer på en ting.. hvor i norge er det du skal på Rihanna konsert? er virkelig fan av både hun og deg ;)

  SvarSlett
 9. Anonym: Jeg synes ikke det er noen sammenheng mellom utseende og moraslske holdninger. Men man kan selvsagt si det kan misforstås at jeg skriver jeg er STOLT av henne som en vakker kvinne, jeg er selvsagt ikke stolt av at vår kommende dronning støtter dyremishandling. Men jeg er stolt av at vår kommende dronning er så vakker som hun er. Håper det oppklarer noe for deg :)

  SvarSlett
 10. Hei Kristine! Takk :) Rihanna kommer til Oslo Spektrum :)

  SvarSlett