onsdag 24. november 2010

Ulykke!!

Jeg kjørte av veien igår!! Herregud, jeg hadde jo bare utrolig flaks at det ikke kom noen bil i det andre feltet. Jeg var på vei opp i stallen, og kjører ca 40 kilometer i timen inn i svingen, hvor bilen tok kontrollen og sklei rett ned i grøfta. Jeg tenkte bare"Fy for pokker.... Dritt". Så skal man jo alltid se det positive i det negative, og takk gud for at bilen vår alikevell er som den er, så jeg kunne bare rygge/lirke/snike/gasse/hoppe i setet osv og vips var den på veien igjen! Men igjen, jeg hadde jo flaks. Hell i uhell.


Derfor vil jeg bare minne alle på å kjøre pent i vinterværet, og ikke glem beltet!(Det er forresten noe jeg ikke skjønner hvorfor man må lage kampanjer av, fatter ikke at det er noen som fortsatt absolutt IKKE skal kjøre med belte?!! Jeg har sett folk sitte og holde belte 5 cm ovenfor spenna, i TILFELLE politiet skulle se det. Whats the point lissom?!! Altså, det hjelper jo selvfølgelig å ha en bil som uler til krig hvis man ikke spenner den, men alikevell da! Liten digresjon der....) Ta vare på dere selv, og de andre i trafikken!


Hilsen snusfornuftiga :) 


Ps. Dette minner meg forresten litt på at jeg i grunn misliker snø(sterkt), bortsett fra på bilder. Jeg fryser også.

1 kommentar:

  1. usch vad läskigt!! Men allt är okej med dig? Har ni så mycket snö i Danmark?? Det kom faktiskt tre snöflingor här förut, vilket innebar att tyskarna stängde butikerna, tog på sig skidorna och for hem.. :) Vi har inga vinterdäck på bilen än så jag hoppas det dröjer lite innan det kommer snö här.. OM det nu kommer snö..
    Saknar dig min vän.. Hur går det egentligen med skype? Ser ju fram emot våra kaffepauser ju! :) Kram Lina

    SvarSlett