tirsdag 24. august 2010

Syke mennesker...

Hadde jeg vært gud(eller den som skulle ta ansvaret når"oppgjørets time"en gang kommer), så skulle jeg sørget for at mennesker som dette ble satt illsinte hunder på.

http://www.vgtv.no/?id=31643

Det er mye fokus på dyremishandling i media for tiden. Er det noe jeg brenner mest for i denne verden, så er det dyrene. Og jeg HATER at jeg ikke har mer makt til å stoppe det. Så jeg donerer penger til diverse dyrevernsgrupper(alt fra PETA til WWF og Dyrebeskyttelsen), og håper jeg kan hjelpe på den måten. Kanskje du også vil hjelpe på den måten, bare av og til??

Hvis du ikke orker å se på det klippet jeg har lagt inn, så kan jeg love at det er fryktelig og får du ikke tårer i øynene, så er det noe galt.
Jeg forstår ikke hva som er galt med folk...

Bildene under er av en hund som blir flådd levende i Kina, til bruk til de"fine"pelskragene vi går rundt med hjemme på parkasene våre(de vi ikke vet hvor kommer fra, nå vet du det)og en greyhound fra Spania, som blir"straffet"for at den ikke var god nok på et løp... WTF...

3 kommentarer:

 1. Usjusjusj!! Nå fikk jeg vondt inni meg :(

  Og jeg orket ikke å se klippet en gang, bildene holdt.
  Må gå hjem og stelle litt ekstra med mine søte små.
  Og kanskje finne en liten hund jeg kan kose på.

  SvarSlett
 2. Fytti grisen......... Nå ble jeg helt satt ut her, klam i henda og får lyst til å skrike.. En ting som er minst like uforståelig som de som gjør dette mot dyrene er de som faktisk står og tar bilde av det! Uten å gripe inn?? WTF????? Jeg skulle gladelig tatt en skalpell selv og seigpint disse jævlene...... UFF!!!!! Tøft av deg å legge ut slike bilder Madeleine, selv orker jeg knapt tenke på alt det jævlige folk gjør mot forsvarsløse dyr... Vondt vondt vondt!!!

  SvarSlett