onsdag 11. august 2010

Å, jeg blir så kvalm...

Har akkurat sett, pint meg gjennom, et forferdelig klipp på vg nett´s sider her er linken:

TRYKK HER

Jeg er totalt ANTI sirkus fra før av, så dette hjelp ikke for meg. Stakkars dyr. Det finnes ikke noe værre for meg, at dyr skal brukes til folks underholdning på den måten. Og derfor kommer jeg heller aldri til å ta mine barn med på sirkus med dyr, syns det burde være ulovlig og oppfordrer til total BOIKOTT.
Jeg kan godt gå på sirkus så lenge det kun er mennesker som opptrer, linedansing, klovner osv. Men det er ikke meningen at en løve skal sykle, en elefant gå på line, en bjørn på to fremben mens den blåser ild ut av munnen...
Vet du egentlig hvordan de blir trenet til disse tingene?? Bare se på linken over, dette er fra Kina, men det er stort sett samme metoder de bruker overalt. De blir slått, pisket(med krok i enden av pisken), sparket, innesperret i små trange bur osv.

Akkurat denne linken viser til et eller flere Kinesiske sirkus. Og min første tanke er; hvordan kan et land så langt"fremme", være så lang BAK når det kommer til å være barbarer og totalt følelseskalde? Hva skjedde innen OL i Beijing- løshundene der(de var redde for rabies), de ble slaktet an mass- og det ble ikke gjort humant.
Jeg har sett bilder. Og det var ikke slik at de skulle gå rundt å skyte hundene, for å få det til å gå hurtigst mulig. De sparket og slo dem ihjel, kvelte de med beltelignende saker. Det er jo bare ren ondskap spør du meg....
Hvorfor blir ikke de som kaster hunden sin på gata, etter at de har"gått lei" banket ihjel på samme måte? Eller de som ikke gidder å betale for en vaksine?
Ikke minst er Kina på topp når det kommer til pelshandel, du vet de små pelskragene på den billige parkasen du kjøpte for noen år siden? De vet man aldri konkret hvor kommer fra, men de kommer sannsynligvis fra en hund eller katt som, før den ble kvalt eller banket ihjel, tilbrakte flere timer i et lite bur i grusom trengsel så de ikke engang kan snu seg, sammen med 25 andre hunder og katter, uten vann i stekende hete, før de så blir kastet av lasteplanet og tråkket på.
Jeg hater mennesker litt akkurat nå...

Æsj, nå sitter jeg å gråter ved pulten min...

8 kommentarer:

 1. Er du på vei til å bli politisk bevisst? Det er nok ikke mange av oss som tenker over hva dyrene må gjennomgå innen vi kan more oss over deres sirkus. Så tanken er absolutt god. La oss boikotte dem neste gang :-)

  SvarSlett
 2. På vei og på vei mor... Jeg syns ikke dette har noe med politikk å gjøre, bare ondskap :(

  SvarSlett
 3. Du er den mest fantastiske personen jeg vet om. Du blir bare bedre og bedre.. Før var jeg lost i forloveden din, men nå er det nok deg.. Uff, ja, sånn er det når man finner ut at man egentlig burde vært lesbisk.. :-(

  Haha :-)

  SvarSlett
 4. TAKK!FÅR ST DU SER ER LITT KJENT SETTER FOKUS PÅ DETTE.MITT BARN SKAL ALDRI PÅ SIRKUS,JEG ER SÅ ENIG MED DEG!TENK Å LEVE HELE LIVET I BUR FÅR Å UNDERHOLDE MENNESKER!NEI FAEN TIL GALSKAP!BRA DU SIER NOE OM DETTE.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for tilbakemelding, skulle så inderlig ønske jeg kunne forandre verden når det kommer til dyremishandling. Dyr og barn, de uskyldige.

  Hihi, takk Anny, det varmer :)

  SvarSlett
 6. Uff, jeg er så fryktelig enig med deg.... Jeg klarer ikke se på sånne klipp jeg, fantasien min "forteller" meg nok om du skjønner... At ikke mennesker enda har forstått at det dreier seg om LEVENDE vesener! De som utsetter dyr for slik mishandling skulle smakt samme medisin selv.. Fytti grisen. Jeg blir oppriktig GLAD de gangene jeg hører om sirkusdyr som har klikket og gått løs på treneren sin. Rett og slett. Null sympati. Stå på Madeleine, og spre budskapet videre!!! Agnes

  SvarSlett
 7. Åh, så enig jeg er ! Hvordan kan mennesker være så onde mot dyr som ikke kan forsvare seg. Klarer ikke å la være å se på Animal Planet og alle grusomhetene der, og egentlig syns jeg folk bude se det for å bli klar over hvor grusomme og likegyldige folk kan være. Og vi er aldeles ikke feilfrie i Norge, heller. Se hvor mange fæle historeier fra norske gårder som har versert i media. Jeg oppfordrer alle til å melde seg inn i Dyrevernsalliansen i Norge, 200 kroner årlig i medlemsskap har alle råd til. Blant annet jobber de med å få dyrepoliti i Norge, noe som absolutt trengs.
  Alle som ønsker bedre vilkår for dyr, si ifra !

  SvarSlett