torsdag 21. juni 2012

Blogging gone wrong?!

Jeg er hjemme igjen etter noen dager i Norge med barn for å besøke Kristian, og se den viktige kampen mot Hungarn. Den som skulle sende dem ut av mesterskap i januar... Høhø. Nei, det var dumt at de er ute. Så får vi finne på noe annet å gjøre, som Harald Bredeli tørt kommenterte når kampen var ferdig.


Okay, etter kampen på lørdag var vi ute med laget. Ikke for å feire, men for å DEPPE. Det fungerte ikke særlig godt for min del. Bortsett fra at jeg følte meg som en gammal kjærring, og at jeg syntes at utestedet vi var på, VU, til å starte med var det kjipeste sted på jord. Det er nok bare fordi jeg HAR blitt en gammal kjærring?! Kristian dansa rundt i god stil, ble klypi i rompa et par ganger, besvarte et par spørsmål fra småripsa og hygga seg, INNTIL.... Kort fortalt:


BGP* -"Hei. Jeg AAAAANER ikke hvem du er assa, men venninna mi sier du er skikkelig kjent. Er du det?"


Kristian -"Eeeeh, vet ikke. Kanskje for noen? Men kanskje ikke? Hvordan det?!"


BGP -"Fordi jeg tenker jeg vil ta et bilde med deg, bare at du er sånn i bakgrunnen, også går jeg forbi deg, også tar venninna mi et bilde mens jeg går forbi, også ser jeg sånn rart på deg og ser sånn rar ut, også ser du litt rar ut..."


(Hittil foregår det hele i et litt tragikomisk, men stilleogrolige forhold)


Kristian -"Sorry ass, jeg er ikke særlig keen på det akkurat nå. Står her med....."


BGP -"WHAT??? Hvem faan er det du trur du er??? Aner ikke hvem du er ass, ikke om du er skiløper eller håndballspiller eller NOE SOM HELST. DU er bare SOOOO LOW, SOOOOOOOOOOO LOW."


Kristian -"Beklager altså, kanskje jeg misforsto, men...."


BGP -"DU VEIT IKKE HVEM JEG ER!!!! DU SKAL FAAN IKKE GÅ TRYGT I DENNA BYEN MER. DETTA SKAL DU FÅ ANGRE PÅ!!!! DETTE SKAL JEG BLOGGE OM..........Hvem faan er han der? (Rettet mot meg, litt rynka øyebryn og litt satt ut... Jeg svarer bare: HAN ER EN LANGRANNSLØPER!!!!!)


BGP -"HÅNDBALLSPILLER JA, DET VAR FAAN MEG DET JEG VISSTE LISSOM! DETTE SKAL DU FÅ ANGRE PÅ. JÆVLA HORE.... DETTE SKAL JEG FAAAAAN MEG BLOGGE OM"
*Blogger Gone Psykoooo


WTF????? Vi sto der, Kristian, jeg, Børge, Tone og det var sånn man kan forestille seg, helt stille inne på diskoteket(selv om de sikkert spilte Nicki Minaj for fulle mugger), man kunne bare høre ei svær dundre av ei dame tordne ut av lokalet. På vei hjem for å blogge om Kristian Kjelling, eller en langrennsløper. Veit da søren jeg.


8 kommentarer:

 1. Herrefred, er det mulig!!! Jaja, mange rare mennesker:-/ men må si jeg skulle likt å lest hva hun skrev på bloggen sin;-))

  SvarSlett
 2. Hahahaha!!! Kan vi ikke starte en aksjon og prøve å finne bloggen??? Syns forøvrig Kristian burde stilt opp på bilde a la "jeg går forbi deg og ser rart på deg og du ser litt rar ut"-style! Hadde blitt fett trur jeg! :P

  SvarSlett
 3. Ja, det blogginnlegget skulle jeg veldig gjerne likt å lese!!! Tror det ville gitt en god omgang lættis:) Reward til den som finner den :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, jeg lurte på om kan få autografen til Kristian?

   Slett
 4. Tror jeg flirer meg fordervet her. Lurer på hva slags blogg hun har.. blogg av typen selvdiggende "rosa,dum&deilig" så selv kjendiskjekkaser kaster laaaange blikk etter sexy meg?
  :-)

  SvarSlett
 5. Ha ha... Stakkars taper. Vær så snill og finn ut hvilken blogg det er. Den MÅ jo være urkomisk å lese!!! ;)

  SvarSlett
 6. Hahahuff, er det mulig ..?

  - L

  SvarSlett
 7. Hei:-) Morsomt innlegg, fryktelig mange rare folk!

  Klem fra Ragnhild

  SvarSlett