fredag 17. februar 2012

T.G.I.F.

Så er kvelden satt! De deilige barna er badet og i seng, champagnen er skjenket, The Voice på tv´n og mannen står på kjøkkenet og lager middag til meg! Jeg er heldig...

3 kommentarer:

 1. Hei! :)

  Jeg lurte på om du kunne svare på noen som ang bryllup og ringer? :D

  Bruker man som regel samme forlovelsesring og giftering?
  Bruker mannen forlovelsesring når man er forlovet, eller kun giftering når de gifter seg?
  Hva gjorde dere?
  Er det noen spesiell forskjell på forlovelsesring og giftering? Man kan vel ha forskjellig giftering?

  Håper du kan svare:) Prøvde å google dette men syns det var litt vanskelig å finne.. Tenkte jeg kunne spørre deg siden du har jo vært forlovet og er allerede gift :)

  Jeg er 17 år så det forklarer kanskje litt av min uvisshet, haha :P

  SvarSlett
 2. Hei Eline!

  Jeg kan ihvertfall svarte til det beste av min viten og erfaring! Jeg tror det er noen som bruker forlovelsesringen som giftering også, så skal man jo bare kjøpe en ring til mannen så han har en og når man gifter seg! Men når man forlover seg, så er det nok vanlig at det kun er dama som bruker ring :)

  Jeg fikk en forlovelsesring når Kristian fridde til meg, og når det nærmet seg brullup valgte vi å se på ringer som skulle være gifteringer og som vi har inngravert i på innsiden med dato for bryllupet!

  Håper dette hjalp noe, bare å spørre hvis det er noe!

  Madde

  SvarSlett
 3. Tusen takk for svar! :) Men har dere samme type ring nå, eller har du en litt mer feminin en enn det han har? Og bruker du både forlovelsesringen og gifteringen nå, eller er forlovelsesringen "lagt på hylla"? :P
  Ha en fin kveld :D

  SvarSlett