tirsdag 16. august 2011

Fru Lundberg Kjelling!

Så er vi jo gift da! 
Vi hadde den mest uforglemmelig dagen i våres liv, den fikk vi dele med våre aller beste venner, familie og barn. Det føles godt å være mann og kone, nå har vi jo sagt ja til at det skal være oss sammen resten av livet. 
Vi var så sykt heldige med været også på dagen, fredag plasket det ned og det var meldt samme vær lørdag. Mei NEI, solen stekte hele dagen lang! Og søndag plasket det også ned. 
Hanne(min forlover)og jeg sov sammen natten innen, tradisjonen tro med at man da ikke skal sove med sin kommende ektemann. Vi startet dagen med at våre gode venner John Andre og Tomas løp mellom rommene våre og fikset og ordnet for oss. Så ble vi i tur og orden stylet av Tomas, som gjorde den beste jobben ever. Vida var så stolt når hun fikk sminke kinnene og krøllet håret og fikk drikke(barne)champagne sammen med oss jentene.
Klokken ble fort ett og så bar det ned til kirken, den lå jo ellers bare ned en trapp og inn en dør. Jeg fikk ikke brukt mine Charlotte Olympia sko særlig mye, ettersom brostenene på slottsplassen var fra Kristus tid. Så det ble ballerinasko! (Mye mer behagelig også!!)


Vielsen var helt fantastisk vakker, presten var morsom og alvorlig, og etter vi satte ringene på, ble jeg duppet og kyssa! Så døpte vi Noah, som pent svarte ja til alle prestens uttalser om forsakelse av djevelen osv. Det var etter at han hadde bæsja i bleia, så hele kirken stinket. Det var kun sjarmerende!! Haha!


Resten av dagen besto blandt annet av deilig mat og drikke under resepsjonen, en lang kjøretur med de flotteste Oldenburgere(hvor Noah sovnet med en Toffifee i hånden, ikke digg... Den var saus)og blomsterbukettkasting fra slottstrappen.
Det eneste vi IKKE fikk gjort, som jeg er litt lei meg for, er at vi ikke fikk sendt opp himmellysene. Det blåste for mye. DOH... Danmark...


Vi hadde en uforglemmelig middag med mat fra Thomas Pasfall, og taler... Akk, talene! For en dag, hvor man kan få så mange lykke ønskninger, råd, ros og minner. Og ikke minst å kunne reise seg opp foran alle sine venner og familie og uttrykke sine glede over hvor heldige man er, og ikke mimst gleden over å sitte sammen med sin deilige ektemann! Uforglemmelig... 
Hanne fikk også vist videoen som vi spilte inn i utdrikingslaget mitt(Jeg sang Jenny From The Block med etterfølgende innspilling av musikkvideo!! Helt konge! Men veldig flaut etterpå!)
Kvelden ble avslutten med en kjempefest, nuff said :)


Dagen etter reiste vi direkte til Kastrup og rett på bryllupsreise... PERFEKT avslutning!!


Tiden etterpå har jeg brukt på å finne drømmehesten, som til slutt ikke kunne bli min alikevell, siden den hadde spatt. En virkelig stjerne, men for mye risiko desverre. Så jeg leter videre, etter å ha brukt noen dager på å fordøye skuffelsen. Nå skal jeg ut å se på nye hester på torsdag og fredag.


Dagene er tilbake til det sedvanlige, Kristian har startet på oppkjøring og masse trening. Blir spennede å se hvordan det går i år, nytt lag og nytt navn og ikke minst nye spillere!
Guro og Håvard er jo nesten naboer, så det er også fantastisk å vite at man har gode venner rett nedi gata! 


Jeg har ikke fått lagt over bilder ennå, men skal få gjort det snart. I mellomtiden poster jeg noen bilder som Hanne tok fra forbredelsene og fra venner underveis :)


12 kommentarer:

 1. Sååååå nydelig du var, Madeleine:-)
  GRATULERER nok en gang!!! Så utrolig glad på dine vegne, vennen:-)

  SvarSlett
 2. Så utrolid nydelig du var!! fineste bruden jeg har sett på lenge :-) ønsker dere all lykke videre i ekteskapet og i jakten på drømmehesten :)

  SvarSlett
 3. Åååå, har ventet lenge på å høre hvordan bryllupet var! Eller, ikke så lenge da, det er jo ikke så lenge siden... Hørtes ut som et eventyrbrullup, heldige deg. Og du er ganske heldig med brudgommen også. Gleder meg til å se flere bilder! Du så nydelig ut, for en brudekjole!!

  SvarSlett
 4. HEI!

  For en fantastisk flott brud :) Gratulerer så masse.
  Lurte på om du kunne fortelle litt om brudekjolen din? Den var så innmari fin :)

  SvarSlett
 5. Wow så fin du var :) Gratulere begge to . . Kul att se så fine foto på dere :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye Madeleine:) du er virkelig nydelig. Og kjolen din var perfekt! Ønsker dere alt godt videre<3

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Du var nydelig - og det var en fantastisk kjole! Håper drømmehesten din snart dukker opp, nå som du har fått drømmemannen. (er nok mange som kunne tenkt seg den mannen;))
  Lykke til med ekteskapet og hesteleting! (hundesalong og mammarollen - du har vel nok å henge fingrene i???)

  SvarSlett
 8. Meine gute.... Fantastiskt vackert Madde!! Äntligen får jag se foton, som jag har loggat in här och spanat dag efter dag! Ge en stor kram till hela familjen från oss.

  SvarSlett
 9. Gratulerer så masse til dere begge! Håper du finner drømmehesten, og at dere alle fire får et flott år!! :D

  SvarSlett
 10. gratulerer, bryllupet så kjempe fint ut, og kjolen var helt nydelig !!
  foresten på osdag var jeg på rihanna konsert her i bergen, du kan bare glede deg !! hun var helt råå !! :-D

  SvarSlett
 11. Tusen takk for alle gratulasjoner :)

  Brudekjolen er fra Pronovias :) Og den var min absolutte drømmekjole!!

  SvarSlett
 12. Flott kjole og flott dame:-)

  SvarSlett