søndag 26. juni 2011

Long time, no... blogging

Hvis jeg har noen"faste"lesere, så beklager jeg for dårlig lite med innlegg de siste ukene. Har så utrolig mye å gjøre! Kort oppdatering kommer her, så skal jeg se om jeg ikke kan bli litt flinkere(IGJEN), fremover! 
Victor ble solgt, jeg fant drømmehesten to ganger- som så ikke viste seg å være det, men så er den ene det kanskje alikevell. Det får jeg vite kanskje imorgen, kanskje på onsdag. Krysser armer og bein!
Jeg har holdt på med bryllup, bestilt kake, kjøpt sko(se under!! Oh lord of the shoes!)snakka med presten, avtalt med presten, ditcha presten, så avtalt på nytt. 
Prøver å få Frederikke solgt. Jobber masse i salongen, går kjempebra- bortsett fra én psyko dame som mente jeg nok hadde klippet hunden hennes, istedenfor å trimme den - og derfor hadde spent den opp i et torturedskap av en klippemaskin(fordi det var det noen som hadde fortalt henne... OK. Jeg ble litt lei meg, moving on. PSYKO!)
Vært i utdrikningslag- spilte inn musikkvideo og sang Jenny From The Block med alle mine deilige venninner. Tror det kommer til å bli en kjempehit. Bare vent! 
Sent Kristian av gårde i sitt utdrikningslag. Han ble fullere enn meg! Null kontroll ;) Glad for at han hadde det så kult, boys will be boys. Men snart er han min MANN!
Vito stakk av, IGJEN. Men det var ikke jeg som mista han. Men han ble plukka opp av purken, og trua med arrest. Heldigvis fikk vi betalt kausjon, og taxitur hjem. (Jeg tuller med det nå, jeg var seriøst hysterisk)
Vida har klipt seg selv, IGJEN! Ikke pent, men hva skal man si. Jeg snufset litt og spurte om hun hadde glemt at hun skulle ha like langt hår som Rapunzel. Det hadde hun ikke, men det gjorde jo ikke noe for hun kunne jo bare få extentions, sånn som meg. Hm.
Kommer ikke på mer i farta! Skal ut å gå tur med Vito nå. Han går ikke lenger selv på bakken, jeg holder han oppetter trær og busker, og fanger bæsjen i det den kommer ut i en pose. Jeg tror han er Houdini reinkarnert, og derfor kan han plutselig bryte seg ut av selen sin.
Se skoene mine´a!!

6 kommentarer:

 1. Herlig humor og nyyydelige sko:) Kjekt at du er tilbake! Lykke til med bryllupsforberedelser.

  SvarSlett
 2. Begynte å følge bloggen din etter at jeg leste ett intervju med deg. Koslig blogg og du skriver bra :)

  SvarSlett
 3. Jeg er fast leser! Sjekker bloggen så ofte jeg kan. Elsker humoren din, jeg og

  SvarSlett
 4. Må bare si meg enige med dem over! :-) men når er det dere gifter dere egentlig, om jeg får spørre? :-) lykke til forresten :-D

  SvarSlett
 5. Hvilket merke er skoene? :)

  SvarSlett
 6. Vi gifter oss til helgen :) Skoene er fra Charlotte Olympia!

  SvarSlett