tirsdag 19. april 2011

Norge=Dårlig på økologi

Å handle mat i norske butikker er en real nedtur, når man bor i Danmark. Nå har det vært en diskusjon om noe sånt her hjemme, men aner ikke hva det handler om, så skal ikke prøve meg der- men jeg syns iallefall det er skikkelig stusselig utvalg. 
Idag, på KIWI i Noresund(ikke verdens navle, men alikevell en ok stor butikk)fant jeg ikke annet enn egg som var økologisk. Ikke en gang melk?!
I Danmark, eneten det er Føtex(gourmetbutikk)eller Bilka(Stormarked), så har de et kjempeutvalg av økologiske matvarer. Ost i alle varianter, melk, yoghurt, egg, frukt, grønt, kylling og kjøtt(har skrevet om tidligere at man til og med kan fø kjøpt kjøtt her som er anbefalt av Dyrenes Beskyttelse). 


Hvorfor er man så dårlig på sånt i Norge??? Og hvorfor er de så ekstremt opptatt av det og flinke på det i Danmark?? Skuffa lissom...

5 kommentarer:

 1. Danskene ligger langt foran både Norge og Danmark på de fleste ommråder. Se bare hvordan de tar tak i innvandringspolitikken! Danskene er ikke bare svære i munnen de gjør også noe med det!

  SvarSlett
 2. ...både foran Norge og Sverige skulle det selvsagt være...

  SvarSlett
 3. Liker bloggen din kjempegodt!! :)
  Håper du kan blogge litt mer om de fantastisk flotte hestene i livet ditt også!! :D:D
  Enig med deg i dette innlegget! Var i Danmark for litt siden, og det er ekstremt stort, Norge er dårlige i matveien. Danmark er Nordens gourmetland!

  SvarSlett
 4. Takk for det :) Og nå kom det jo også et nytt inlegg om Victor! Det er en fryd å handle i Danmark, enig i at det er et gourmetland det her ja :) God påske!

  SvarSlett
 5. jeg bor litt fra og til Danmark Norge og JA det er skuffende med økologisk mat og hudpleie i Norge altså, sukk.... shopping i DK er gøy :-)

  SvarSlett